Tempo950x100

Tempo300x100

Діджіталізація принесла Kernel додаткових $25 млн

Діджіталізація принесла Kernel додаткових $25 млн

Про це в інтерв’ю журналу «Новое время» розповів Ігор Чикін, директор Агробізнесу компанії Kernel.

«Важливим чинником, який дозволив Kernel досягти рекордних показників EBITDA, стали digital-технології. Зараз ми дивимося на реальність через «цифру», це дозволяє, використовуючи Big Data, сформувати базу для детального і повного аналізу процесів і прийняття рішень. Підтвердженням правильності нашої стратегії є рекордні показники EBITDA в 2018 році – $170 млн, з яких $25 млн ми отримали завдяки впровадженню діджіталізації», – заявив Ігор Чикін.

Він підкреслив, що всі технологічні процеси в компанії були консолідовані в єдину інноваційну екосистему сучасного агровиробництва DigitalAgriBusiness.

[[{“fid”:”611168″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

«Сьогодні 100% полів покриті якісними RTK-сигналами, які є основою для точного землеробства. 100% полів вкрите метеомоніторингом. Ми розширили базу власних метеостанцій, організували спільний проект з іншими компаніями. 100% полів ми моніторимо з допомогою супутникових знімків, коптерів, а також ІТ-інструментів, з якими працюють агрономи безпосередньо у полях. Дані цього моніторингу автоматично зберігаються в базі даних і в подальшому стають основою для аналітичного GIS-порталу. У ньому зібрана вся інформація про процеси, що відбуваються в полях. Це дозволяє максимально якісно та швидко аналізувати процеси, які відбуваються у виробництві», – розповів Ігор Чикін.

Також в Kernel розробили власний унікальний алгоритм прогнозування врожайності на основі аналізу результатів супутникового моніторингу. Він дозволяє з високою точністю одержати прогноз валового виробництва зернових, побудувати якісну логістику і керувати реалізацією продукції за форвардними контрактами. У 2018 році алгоритм був протестований на всіх полях компанії і довів свою ефективність.
 

 

 

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/didzhitalizaciya-prynesla-kernel-dodatkovyh-25-mln
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати