Tempo950x100

Tempo300x100

Для аграрних розписок найважливішою умовою є правильно оформлені права на землю

Для аграрних розписок найважливішою умовою є правильно оформлені права на землю

Про це сказала заступник міністра юстиції Олена Сукманова в рамках форуму «Впровадження аграрних розписок у Київській області», пише propozitsiya.com.

«Коли кредитори починають аналізувати свого позичальника з точки зору правильності оформлення прав на землю, то виникають багато питань: буває, що земля взагалі не оформлена, бувають випадки, коли є недоліки в технічній документації», – зауважила вона.

Крім того, невміння правильно оформлювати права власності можуть призводити до самовільних захопленнь земельних ділянок. Так, за її словами, в більшості випадків рейдерські захоплення відбувалися з причини подвійної реєстрації договорів оренди, коли запис існував одночасно і в старому паперовому реєстрі і в новому електронному.

Тому замміністра зауважила, що в цьому році велика увага відомства буде зосереджена на правовому консультуванні як власників паїв, так і власників малого і середнього бізнесу в агросекторі щодо правильного використання «аграрних розписок».

 

Перегляди: 16
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/dlya-ahrarnyh-rozpysok-najvazhlyvishoyu-umovoyu-ye-pravylno-oformleni-prava-na-zemlyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати