Для зернових, ріпака і борофільних культур: позакореневі підживлення для підвищення врожайності

Для зернових, ріпака і борофільних культур:
позакореневі підживлення для підвищення врожайності

Легкодоступне мінеральне живлення є запорукою отримання високих врожаїв зернових, ріпака та й інших культур. Особливо коли йдеться про його застосування у критичні фенофази культур. Адже брак макро-, мезо- і мікроелементів у цей період знижує продукційні процеси і, відповідно, негативно впливає на потенціал врожайності. Тож позакореневі підживлення є додатковим важливим технологічним заходом при  вирощуванні культур.

Читайте також: Антистресовий захист для озимих культур

«Позакореневі підживлення культур у їх критичні фенофази набувають дедалі більшої популярності серед аграріїв, які прагнуть отримувати високі та якісні врожаї, – розповідає керівник відділу продуктів і сервісів мікродобрив компанії «UKRAVIT» Сергій Адаменко. – Адже повністю забезпечити потреби культури в мінеральному живленні із ґрунту неможливо – через низку факторів, які погіршують його доступність. Між тим, правильно підібрані добрива, застосовані у критичні фенофази, на 10-15% поліпшують коефіцієнти засвоєння головних елементів мінерального живлення (N, P, K) із добрив та ґрунту, підвищують антистресовий ефект і на 10 – 20%  – врожайність».

Для усунення браку мінерального живлення на культурах він рекомендує застосовувати добрива ТМ Авангард. Завдяки оптимально підібраному та перевіреному складу добрива повністю забезпечують потреби культур у мікроелементах та інших елементах мінерального живлення, що активує обмінні процеси  та підвищує їх стійкість до різного роду стресів і небезпечних хвороб.

Читайте також: Генезис сучасного захисту соняшника

«Для підживлення зернових у фазі кущіння-на початку виходу у трубку радив би застосовувати мікродобрива Авангард Р Зернов разом із Авангардом Цинк та Мідь, – рекомендує Сергій Адаменко. – Завдяки збалансованому складу вони сприяють більшому закладанню колосків у колосі, що в подальшому позитивно впливає на підвищення врожайності. На ріпаку озимому рекомендується застосовувати мікродобрива Авангард Р Ріпак разом із Авангардом Бор. При їх застосуванні на початку стеблування покращується відростання центрального стебла, бокових пагонів і закладання генеративних органів та поліпшується запліднення квіток. Крім того, не варто забувати про фізіологічні потреби й інших борофільних культур – соняшника, буряків цукрових, сої, плодових та ягідних культур – їм також підійдуть обробки Авангард Р Бор. Крім того, позакореневі підживлення підвищують  якісні та кількісні показники врожайності й забезпечують високу окупність».

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/dlya-zernovyh-ripaka-i-borofilnyh-kulturpozakorenevi-pidzhyvlennya-dlya-pidvyshchennya-vrozhajnosti
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    23 Квітня

    Криваве зерно. ТОП-3 транснаціональні агрохолдинги, які працюють в Україні та водночас заробляють мільярди доларів в рф

    Міністра АПК Сольського підозрюють у незаконному заволодінні землею на майже 300 млн грн

    Аграрії пропонують нові ініціативи накопичення коштів для ЗСУ

    На Донеччині аграрій знайшов нерозірвану 500-кілограмову фугасну авіабомбу

    Супермаркети встановили нові ціни на курятину, свинину та яловичину

    Українські фермери почали роздавати цибулю безкоштовно

    Заморозки позбавили Україну частини врожаю ранніх яблук та кісточкових фруктів (фото)

    22 Квітня

    У квітні на понад 20% зменшились обсяги передачі зерна залізницею до Румунії та Словаччини

    В Україні створили шоколад із часником та трюфелем

    “Розвиває здатність заражати людей”: ВООЗ занепокоєна через поширення пташиного грипу

    БІЛЬШЕ НОВИН