Tempo950x100

Tempo300x100

До Черкас завітав власник великої німецької хімічної компанії

До Черкас завітав власник великої німецької хімічної компанії

9 листопада до Черкас завітав власник великої німецької хімічної компанії Chemische Fabrik Lehrte Себастіан Рейхенбах, що, разом із керівництвом міста та області, відвідав розташовані у Черкасах виробничі потужності двох провідних українських хімічних компаній: ГК UKRAVIT (добрива та засоби захисту рослин) та Chemical Elements Ukraine (хімічні реактиви для харчової та фармацевтичної промисловості), повідомляють Новини Черкас.
 

“Ми плануємо співпрацю з цими підприємствами, що виробляють продукцію, яку у нас не випускають – і роблять це на високому рівні, – підкреслив власник компанії CFL Себастіан Рейхенбах. – Метою мого візиту до Черкас було обговорити умови співробітництва з цими провідними українськими хімічними компаніями”.

Як зазначив директор компанії Chemical Elements Ukraine Ілля Леоненко, підприємство, що «переселилось» зі Сходу України, прагне повернути Черкасам славу міста хіміків.

“Сьогодні ми уже постачаємо 80% нашої продукції на експорт – у країни Європи та Південну Африку, а з часом плануємо охопити експортом до 30 різних країн світу, – повідомив Ілля Леоненко. – Будувати такі амбітні плани нам дозволяє і співпраця із ГК UKRAVIT, що вирішила підтримати наші проекти”.

За словами власника ГК UKRAVIT Віталія Ільченка, уже найближчим часом на базі виробничих потужностей у Черкасах буде відкрито унікальний науково-дослідний центр, аналогів якому не буде у Східній Європі.

“Тут працюватимуть до півсотні кращих учених, на площі понад 2500 м2 буде сконцентровано найкраще обладнання, закупку та налагодження якого ми проводимо наразі, – зазначив власник ГК UKRAVIT Віталій Ільченко. – Наш науково-дослідний центр працюватиме над створенням максимально безпечних для довкілля біохімічних препаратів, що дозволять отримувати максимально великі врожаї і допомагатимуть відновлювати потенціал української землі”.

“Сьогодні саме ці підприємства є одними із тих, хто формує наш бюджет, хто сплачує найбільше податків, створює робочі місця і залучає інвестиції для розвитку сучасних технологій, – констатував голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Завдяки цим підприємствам, створюється продукція, яку хочуть бачити на європейському ринку”.

“Такі підприємства є нашими надійними партнерами у реалізації важливих для міста ініціатив, – зазначив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. – Співпраця з ними дозволяє розвивати наше місто та реалізовувати суспільно важливі соціальні проекти для його мешканців”.

Довідка: UKRAVIT – один із лідерів ринку засобів захисту рослин. Виробляє та продає пестициди, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, вул. Дегтярівська, 25/1.
Гаряча лінія: 0 800 301 401

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/do-cherkas-zavitav-vlasnyk-velykoyi-nimeckoyi-himichnoyi-kompaniyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати