Tempo950x100

Tempo300x100

До Києва знову відправлять баржі з херсонськими кавунами

До Києва знову відправлять баржі з херсонськими кавунами

Цьогоріч одне з найбільших сільськогосподарських підприємств України «Нібулон» планує відправити до Києва ще як мінімум дві баржі з херсонськими кавунами.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії, пише Главком.

«На черзі вже наступний рейс. За нормальних погодних умов за ним послідує і третій, і наступні рейси», – відзначили на підприємстві. У компанії заявили, що використання водного шляху для транспортування – більш надійне, ніж автомобільними дорогами, оскільки в такому разі ягоди практично не отримують ушкоджень.

Нагадаємо, кавуни, привезені з Херсонщини баржею, обвалили ціни на смугасті ягоди в одному із супермаркетів Києва з 8 до 3 гривень за кілограм.

Як відомо, 25 серпня баржа з херсонськими кавунами та динями прибула до селища Чирське Переяслав-Хмельницького району Київської області. До столиці вантаж доправили на автомобілях – таким чином херсонські фермери мали намір здешевити продукт. Прогнозувалося, що цьогоріч баржа привезе до Києва удвічі більше херсонських кавунів та динь, ніж торік.

Як повідомлялося, першу у 2018 році, і другу протягом останніх 15 років баржу з херсонськими кавунами для жителів Києва планували відправити по Дніпру з міста Гола Пристань ще 25-26 липня. Але через дощі дату відправлення перенесли на 5 серпня. А згодом дату відправлення баржі з кавунами знову переносили. 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/do-kyyeva-znovu-vidpravlyat-barzhi-z-hersonskymy-kavunamy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати