Tempo950x100

Tempo300x100

ДП «Артемсіль»: дефіциту солі не буде

ДП «Артемсіль»: дефіциту солі не буде

Про це повідомляє прес-служба

«Звертаюся до наших споживачів і запевнюю, що дефіциту солі в Україні не буде. Адміністрація підприємства зробила все можливе, щоб утримати ситуацію. На сьогоднішній день, ми продовжуємо проводити відвантаження продукції, а це значить, що споживачам нема чого боятися і не варто піддаватися штучному ажіотажу», – зазначила керівник підприємства Вікторія Луценко ДП «Артемсіль».                                                                                                                      

Вона також додала, що адміністрації ДП «Артемсіль» вдалося забезпечити своєчасну виплату заробітної плати майже тритисячному колективу містоутворюючого підприємства. Крім того, держпідприємство своєчасно і в повному обсязі виконало зобов’язання перед бюджетом України.

Нагадаємо, рахунки державного солевидобувного підприємства «Артемсіль» увечері 2 листопада були заарештовані, в результаті чого робота компанії могла бути паралізована. Арешт рахунків «Артемсолі» було проведено в рамках виконавчого провадження щодо стягнення з держпідприємства 70,5 млн грн штрафних санкцій через порушення умов договору з КПВІ «Пам’ять» в період 2014-2015 років.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/dp-artemsil-deficytu-soli-ne-bude
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати