Tempo950x100

Tempo300x100

ДПЗКУ розпочинає осінній форвард

ДПЗКУ розпочинає осінній форвард

Для ДПЗКУ це другий рік успішної роботи в цьому напрямку, тож заплановані у поточному періоді обсяги закупівлі зернових саме у сільгоспвиробників будуть не менше 200 тис.тонн озимої пшениці, 80 тис. тонн озимого ячменю та 15 тис. тонн озимого жита.

Тільки на авансування форварду до кінця 2017 року товаровиробнику заплановано виділити понад 600 мільйонів гривень. І ця сума не є остаточною. Тому за активної участі сільгоспвиробників у даній програмі сума авансування може бути суттєво збільшена.

Звертаємо увагу , що цьогорічний форвард розпочато раніше попереднього року, що надає змогу аграріям завчасно подати заявки і підготувати пакет необхідних документів для участі у цій програмі. Вся необхідна інформація щодо переліку та зразків документів, а також умов програми, розміщена тут.

Щодо роботи цьогорічної форвардної програми закупівлі озимих зернових, то вона як і в минулому році, буде проходити в три етапи.

У першому етапі сільгоспвиробнику потрібно подати до регіонального відділу ДПЗКУ заявку на участь у програмі, сформувати необхідний пакет документів та укласти договір поставки безпосередньо у центральному офісі корпорації.

Після підписання договору на поточний рахунок сільгоспвиробника буде здійснено попередню оплату в розмірі 2010 гривень за одну тонну.

Другий транш попередньої оплати буде здійснено в період початку весняної вегетації озимини та становитиме 780 гривень за одну тонну.

Остаточний розрахунок буде здійснено після переоформлення зерна згідно умов договору на ПАТ «ДПЗКУ».

Фінансування даної програми вже підтверджено стратегічним китайським партнером Товариства компанією ССЕС та також Експортно-Імпортним банком Китаю.

Метою цієї програми ПАТ «ДПЗКУ» вбачає своєчасну підтримку сільгоспвиробника та гарантоване отримання зерна для його наступного експорту згідно наявних у Товариства зобов’язань.

Як і в попередні періоди ДПЗКУ співпрацюватиме лише з надійними партнерами та продовжить дотримуватися правила «від кількості до якості». Регіональні відділи та філії ПАТ «ДПЗКУ» вже готові приймати заявки та документи від сільгоспвиробників на участь у програмі форвардних закупівель.

Вашим головним консультантом з будь-яких питань участі у форвардній програмі закупівлі зернових майбутнього врожаю є начальник відділу форвардних закупівель Головань Наталія Борисівна ( 044) 206 15 71.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/dpzku-rozpochynaye-osinnij-forvard
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати