Tempo950x100

Tempo300x100

ДПЗКУ та «Аграрний фонд» виставили на приватизацію

ДПЗКУ та «Аграрний фонд» виставили на приватизацію

За словами в.о. глави Фонду державного майна України (ФДМУ) Віталія Трубарова, й ОПЗ (99,5667%), й «Сумихімпром» (99,9952%) уже перебувають в управлінні Фонду. «Аграрний фонд» і ДПЗКУ (по 100%) – в управлінні Мінагрополітики, а «Украгролізинг» (100%) – Кабінету міністрів.

Як повідомлялося, Верховна Рада 18 січня 2018 року ухвалила нову редакцію Закону «Про приватизацію державного майна”, яка набула чинності з 7 березня. У зв’язку з цим ФДМУ переглянув переліки об’єктів на приватизацію в 2018 році.

Активна фаза продажу підприємств, визначених на велику приватизацію, почнеться восени 2018 року і триватиме до грудня включно, вважає Віталій Трубаров.

«Дуже розраховуємо, що ці 26 підприємств, які ми запланували, встигнемо продати до кінця року. Якщо врахувати терміни, необхідні на відбір радників, на те, щоб радники виконали свої функції, на прийняття управлінського рішення ФДМУ і Кабміну, на узгодження умов продажу плюс відкриті торги, які оголошуються за 45 днів, то ми виходимо на жовтень. І триватимуть торги до грудня включно», – сказав він.

Джерело: agrotimes.net

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/dpzku-ta-ahrarnyj-fond-vystavyly-na-pryvatyzaciyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати