Tempo950x100

Tempo300x100

Dragon Capital купує половину бізнесу великого виробника індичатини

Dragon Capital купує половину бізнесу великого виробника індичатини

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив інвестиційній компанії Dragon Capital через NUF Equity Investments Limited придбати акції UPG Food Holdings Limited (обидві – Кіпр), що забезпечать 50%  голосів у вищому органі управління, пише  agrotimes.net.

UPG Food Holdings Limited володіє великою компанією з виробництва м’яса індички.

Згідно з повідомленням АМКУ, відомство також надало дозвіл на узгоджені дії компаніями NUF Equity Investments Limited і Dytchi-Invest Limited у вигляді виконання умов проекту договору купівлі-продажу акцій, який буде укладено між компаніями з утримання від конкуренції, терміном на п’ять років.

У Dragon Capital поки не коментують придбання виробника м’яса індички.

Довідка:

UPG Food Holdings Limited, бенефіціарами якого є Юлія та Володимир Дутчаки, володіє групою компаній «УПГ-Інвест», яка займається вирощуванням індички і виробництвом м’яса під ТМ «Сяйвір». Включає в себе кілька виробничих комплексів загальною площею близько 60 тис. кв. м, забійний цех, обладнання для охолодження та миттєвої заморозки м’яса. Потужність виробництва – 12 тис. тонн м’яса на рік.

Група компаній «УПГ-Інвест» також володіє комбікормовим заводом «Або-Мікс». Його потужність становить 12 тис. тонн гранульованого комбікорму на рік для всіх видів сільськогосподарських тварин і птиці. Продукція випускається під ТМ Agro Gold Mix, реалізується в Україні та країнах ЄС.

 

Перегляди: 15
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/dragon-capital-kupuye-polovynu-biznesu-velykoho-vyrobnyka-indychatyny
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати