Tempo950x100

Tempo300x100

ДУКАТ став самим затребуваним агрегатом «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН»

ДУКАТ став самим затребуваним агрегатом «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН»

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – торгова марка, якій довіряють зарубіжні аграрії. Ми успішно конкуруємо з лідерами світового сільгоспмашинобудування, – говорить директор з експорту Агродивізіона Едуард Чудопалов. – У цьому році ми вперше представили техніку на ринках Канади, Хорватії, наші агрегати, серед яких були і дискові борони, викликали великий інтерес у місцевих фермерів».

За його словами ДУКАТ також користується попитом у німецьких, чеських, польських і прибалтійських хліборобів.
Крім того, ДУКАТИ стали найбільш затребуваними агрегатами в Україні, Молдові та Казахстані.

«У цьому році нам вдалося розширити присутність «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» в Україні, зокрема в східних, центральних і західних регіонах, – відзначає директор з маркетингу Агродивізіону Ольга Бабкова. – Ми провели масштабний День поля «LOZOVA MACHINERY-2018» і великий український Демо-тур, продемонструвавши техніку в більш ніж 10 областях країни. Найбільш популярними знаряддями серед наших дилерів, партнерів і покупців стали ДУКАТИ».

Читайте також: «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» збільшили частку ринку в Молдові

Лінійка ДУКАТІВ включає в себе борони з робочою шириною від 2,5 до 16,75 метрів. Надійна, економічна і функціональна техніка максимально адаптована під потреби українських і зарубіжних аграріїв, машина підходить як для малих, так і великих господарств. Завдяки цілому комплексу унікальних конструкторських рішень знаряддя орієнтовані на всі типи землеробства, в тому числі і органічне і легко справляються з важким, кам’янистим, посушливим і зволоженим грунтом.

Для оптимального прикочування борони можуть комплектуватися змінними катками різних конфігурацій, серед яких прутків-клітьовий, зубчастий, подвійний П-подібний, гумовий і тарілчастий.

Високопродуктивні машини забезпечують якісну грунтообробку при економному витраті палива.
Номенклатура техніки «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» щорічно збільшується і оновлюється з урахуванням світових тенденцій і запитів аграрного ринку. Продовжуючи розвивати серію дискових борін, в 2018 році компанія провела випробування дослідного зразка важкої дискової борони ДУКАТ GOLD – 6 з шириною захвату 6 метрів.

Довідка:

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – один з провідних українських виробників ґрунтообробної та посівної техніки, техніки для логістики і перевезень. Продукція компанії постачається більш ніж у 20 країн світу через офіційного дистриб’ютора – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Європи.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/dukat-stav-samym-zatrebuvanym-ahrehatom-lozovskyh-mashyn
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати