Tempo950x100

Tempo300x100

Директора заводу “Київхліб” обікрали на 72 тисячі гривень

Директора заводу “Київхліб” обікрали на 72 тисячі гривень

У Києві під час обіду в ресторані обікрали генерального директора хлібо-булочного підприємства ТОВ «Київхліб» Ярослава Федоренко.

Про це повідомляє «Страна» з посиланням на власні джерела в МВС.

Інцидент трапився в популярному закладі української кухні, розташованому на вулиці Еспланадній в Печерському районі столиці.

За даними правоохоронців, у понеділок, 15 січня, в київську поліцію звернувся із заявою про крадіжку топ-менеджер підприємства. Він поскаржився поліції на те, що у нього вкрали 72 тис. грн під час обіду в ресторані. За його словами, гроші пропали з кишені куртки, яка висіла на загальній вішалці.

Поліція відкрила кримінальну справу за ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). Правоохоронці вивчають відеозаписи з камер спостереження ресторану. За даними джерела в МВС, це вже не перша кишенькова крадіжка в цьому закладі і попередні злочини поки залишаються нерозкритими.

Довідка

ПАТ «Київхліб» (до 2011 року — ВАТ) створено в 1996 р. шляхом перетворення державного підприємства «Київхлібпром». Найбільший виробник хліба і хлібобулочних виробів в Києві. До складу компанії входять дев’ять виробничих майданчиків в столиці та Київській області.

На виробничих потужностях випускається 550 тонн хлібобулочних і 10 тонн кондитерських виробів на добу. Асортимент продукції нараховує близько 250 найменувань.

Джерело: agroinsider.com.ua

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/dyrektora-zavodu-kyyivhlib-obikraly-na-72-tysyachi-hryven
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати