Tempo950x100

Tempo300x100

Ефективна техніка LOZOVA MACHINERY на AGRITECHNICA-2019

Ефективна техніка LOZOVA MACHINERY на AGRITECHNICA-2019

У числі близько 3 тисяч найбільших світових брендів з більш ніж 50 країн, українська компанія запропонує ефективні рішення для ведення сучасного сільського господарства.

На європейському ринку дебютує новинка 2019 року – коротка дискова борона ДУКАТ-9, в оновленому фірмовому стилі. Агрегат заповнив лінійку коротких дискових машин, і тепер дискові лущильники ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН доступні з будь-якою шириною захвату від 2,5 до 16,75 метрів.

Читайте також: LOZOVA MACHINERY – новинки 2019 року на AgroExpo

До уваги відвідувачів буде запропонована важка дискова борона ДУКАТ GOLD-6. Універсальний високопродуктивний агрегат, здатний за один прохід виконати роботи з передпосівної підготовки, в тому числі по стерні з залишками крупностебельних культур. Робочі органи агрегату легко справляються з великою кількістю органічної маси і при цьому не забиваються.

Вперше буде представлений 7-лаповий глибокорозпушувач ФРАНК-3sp з системою внесення гранульованих добрив. Знаряддя оснащене чотирма варіантами робочих органів з твердосплавними пластинами HARD-SHELL.

Техніка LOZOVA MACHINERY комфортна в експлуатації і орієнтована на потреби аграріїв. Так на AGRITECHNICА демонструватиметься один з наших трендів – «нуль обслуговування». Мінімум зусиль – максимум продуктивності, оскільки агрегати оснащені оригінальними необслуговуваними підшипниковими вузлами HARP AGRO UNIT, які не потребують змазування. Відсутність точок змащення дозволяє господарствам знизити витрати і працювати по вищим екологічним стандартам.

Детальніше про підшипникової продукції можна дізнатися на фірмовому стенді Харківського підшипникового заводу (хол 16, стенд Е16).

Європейські фермери вже змогли переконатися, що техніку LOZOVA MACHINERY зручно і вигідно використовувати в своїх господарствах. Прогресивні рішення компанії цікаві аграріям не тільки Європи, знаряддя затребувані і на Північноамериканському континенті.

Познайомитися з агрегатами ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН можна буде на AGRITECHNICA. (Зал 12, стенд А06).

[[{“fid”:”666997″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/efektyvna-tehnika-lozova-machinery-na-agritechnica-2019
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати