Tempo950x100

Tempo300x100

Ефективний захист культур від кліщів

Ефективний захист культур від кліщів

Високі температури та мала кількість опадів сприяють розвитку популяції шкідників. І без належного контролю вони можуть знищити до 90 % врожаю. Щоб уникнути цієї загрози і отримати повноцінний та якісний врожай, спеціалісти рекомендують застосовувати спеціальні препарати – акарициди та інсекто-акарициди. Вони не лише знищують шкідників, але й запобігають появі нових особин. 

Високу ефективність та рентабельність застосування  у знищенні кліщів останніми роками забезпечує інсекто-акарицид контактно-системної та фумігаційної дії АНТИКЛІЩ МАКС (піріміфос-метил, 200 г/л + піридабен, 150 г/л + ацетаміприд, 50 г/л) від ГК «UKRAVIT». Завдяки поєднанню трьох діючих речовин він контролює не лише усі види кліщів, але й широкий спектр  інших шкідників і забезпечує високу ефективність навіть проти шкідників, які мають приховані стадії розвитку.  

Препарат однаково добре захищає сою, плодові і декоративні культури. Для максимального результату необхідно забезпечити рівномірне покриття листкової поверхні культур. Після обприскування яйця, личинки та німфи кліщів гинуть, а  імаго продовжують функціонувати, проте відкладають стерильні яйця. Дорослі ж особини гинуть упродовж 7-10 днів. 

АНТИКЛІЩ МАКС – універсальний у використанні, так як забезпечує контактну, системну та фумігаційну дію. Крім того, препарат сумісний з іншими пестицидами та агрохімікатами і може використовуватись в антирезистентних програмах захисту. 

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:
ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.
Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/efektyvnyj-zahyst-kultur-vid-klishchiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати