Екс-директора агрохолдингу за крадіжку зерна оголосили у розшук

Екс-директора агрохолдингу за крадіжку зерна оголосили у розшук

Юрія Давидов, екс-голова правління агропромислової «Креатив Груп» і засновник компанії «Apollo Group» оголошений у розшук, повідомляють «Наші гроші», посилаючись на обліковий розділ МВС «Особи, які переховуються від органів влади».

З нього випливає, що бізнесмен зник 6 серпня. Його підозрюють у злочині за статтею 191, ч. 5 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».

Екс-керівники «Креативу» підозрюються в шахрайському заволодінні майже 4 тис. т насіння соняшнику на 37,4 млн грн., які були передані їм на зберігання компанією «Інформаційно-торговий Дім — ЛЗ».

Кримінальне провадження відкрито 22 серпня 2015 року, проте суд дозволив затримання Давидова тільки зараз.

Раніше «Інформаційно-торговий Дім — ЛЗ» заявляв, що прокуратура Кіровоградської області затягує винесення підозри Давидову. І компанія три роки безуспішно цього домагалася від правоохоронних органів.

3 серпня на Антирейдерському форумі у Києві власники Братського маслопресового заводу заявили про те, що Давидов та пов’язані з ним підприємці причетні до рейдерського захоплення їх і ще кількох підприємств.

Джерело: agroday.com.ua

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/eks-dyrektora-ahroholdynhu-za-kradizhku-zerna-oholosyly-u-rozshuk
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати