Tempo950x100

Tempo300x100

Експертна оцінка земельних ділянок в Україні

Експертна оцінка земельних ділянок в Україні

Експертна оцінка земельних ділянок в Україні, дає можливість провести аналіз формування ринку землі в країні. Дає можливість чітко відслідковувати точки падіння та зростання ціни ділянок, а також провести аналіз причин таких змін.

Відповідно до діючих діючих законів України, була створена спеціальність експерта-оцінювача землі, яка має право визначати оцінювану вартість такого майна, а також давати звіт. Така доповідь має юридичну силу, що підтверджується сертифікатом експерта, а також його підписом та печаткою. Рецензувати такий звіт про експертну оцінку можуть лише оцінювачі компанії, що мають досвід в аналогічній практичній діяльності більше двох років.

На вартість такого імущества може вплинути багато факторів. Експертна оцінка завжди враховує тип ділянки, а також інші умови, про які ми розповідаємо цю статтю.

Типи земельних ділянок.

Существует чотири основних типу земельних ділянок, які поширені в Україні:

• Сільськогосподарські. Це земельні ділянки, що мають цілеве призначення “для ведення особистої селянської господарства” або “ведення товарного сільськогосподарського виробництва”. Іх частіше всього використовують для ведення фермерського господарства. Вартість таких замель є сама низка. Сьогодні на формування вартості такої нерухомості впливає і мораторій на заборону продажу сільськогосподарських земель.

• Будівництво. Оцінка земель для будівництва нам чітко показує, що така земля має одне з найвищих вартісних показників, а значить і попиту вона користується серед громадян і бізнесу. Основним цільовим призначенням є “будівництво та обслуговування індивідуального житлового будинку, а також придонних будівель та споруд”.

• Садоводство. Часто такі ділянки звуть як дачні або садові. В Україні існують навіть цілі садові кооперативи, де всі будують садівні будинки і займаються садівництвом. Цілеве призначення такого місця говорить все про себе.

• Промислові або комерційні. Такі землі є самими дорогими і користуються попитом серед підприємців, інвесторів. На таких ділянках можна побудувати різні комерційні будівлі: торговельні центри, супермаркети, технічні станції по ремонту автомобілів, автозаправні станції АЗС, а також багато іншого.

Що враховує експертну оцінку земельних ділянок в Україні?

Експертна оцінка земельних ділянок завжди враховує типи такого майна, які були наведені вище. Також враховується безліч інших характеристик: під’їзд до ділянки та його вид (асфальтований, грунтовий), доступність до інженерних комунікацій, забезпечення комунікацій населеного пункту, логістичні переваги (залізна дорога, річковий або морський порт), місцеположення та багато іншого.

Якщо вам потрібна якісна та справедлива експертна оцінка земельних ділянок в Україні, відвідайте по цій посиланням http://www.khoriv.kiev.ua/nezavisimaya-ocenka/ocenka-zemli/ до оціночної компанії «Хорів».

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ekspertna-ocinka-zemelnyh-dilyanok-v-ukrayini
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати