Tempo950x100

Tempo300x100

Експерти прорахували вартість справжнього вершкового масла

Експерти прорахували вартість справжнього вершкового масла

Про це повідомив співвласник  групи «Малочний альянс» Олександр Деркач на своїй сторінці у мережі Facebook, пише agravery.com

«Нещодавно подивився програму ТСН про одних з наших конкурентів на молочному ринку, який “бодяжить” так зване вершкове “масло”, в якому немає ні краплі молока. На щастя, серед великих виробників, таких небагато. Але зустрічаються, схоже. Як не попастися на вудку і відрізнити подібну підробку в торгівлі?», — пише він.

Так, заступник директора компанії «Молочний альянс» Віталій Савелій прорахував якою повинна бути вартість найбільш популярного масла в Україні — 73% на даний час. За основу були взяті ціни на молочну сировину приблизно 7 грн 50 коп. за літр, рентабельність виробництва на рівні 8-10% та існуюча торгова надбавки в мережах.

«За нашими підрахунками в “АТБ” дане масло повинно коштувати від 34 грн за пачку 200 грам. В “Сільпо”, “Мегамаркеті” та інших — на гривню-дві дорожче», — повідомив Олександр Деркач.

Він також наголосив, якщо десь в магазині чи на ринку покупець побачить «масло» дешевше, наприклад, за 25 гривень, треба обов’язково замислитись. «Скоріш за все, це буде не масло взагалі», — прокоментував Деркач.

Довідка:

«Молочний альянс» — холдингова компанія, що поєднує підприємство з виробництва й збуту сирів і цільномолочної продукції, створена в червні 2006 року. Підприємства виробляють молочну продукцію під ТМ «Молочний шлях», «Славія», «Здорово», «Яготинське», «Яготинське для дітей».

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/eksperty-prorahuvaly-vartist-spravzhnoho-vershkovoho-masla
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати