Tempo950x100

Tempo300x100

Експорт азотних добрив збільшився на 67%

Експорт азотних добрив збільшився на 67%

Однак, за повідомленням прес-служби ДП «Держзовнішінформ». за рахунок зниження цін на азотні добрива на міжнародних ринках, валютна виручка від реалізації азотних добрив зросла лише на 45% і склала близько 10,17 млн USD.

[[{“fid”:”326545″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

При цьому обсяги імпорту аналогічної товарної групи у лютому 2018 року порівняно з січнем зменшились на 33% та становили 169,5 тисяч тонн. Як зазначають експерти відділу досліджень ринків хімічної промисловості ДП «Держзовнішінформ», це було викликано накопиченням добрив для посівної аграріями у попередні місяці, а також частковим відновленням вітчизняного виробництва на деяких заводах.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/eksport-azotnyh-dobryv-zbilshyvsya-na-67
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати