Tempo950x100

Tempo300x100

Експортні обсяги українських заморожених ягід залишаються рекордними

Експортні обсяги українських заморожених ягід залишаються рекордними

Про це повідомляють аналітики проекту EastFruit. Експорт в порівнянні з тим же періодом попереднього сезону виріс відразу на 42% у вартісному вимірі та на 35% в натуральному.

«Україна експортувала вже майже 49 тис. тонн заморожених ягід і фруктів в поточному сезоні, а експортні обсяги, незважаючи на закінчення сезону, залишаються рекордними», – говорить Андрій Ярмак, керівник проекту просування експорту плодоовочевої продукції з України, що реалізується спільно Продовольчою і сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) і Європейським банком реконструкції і розвитку (ЄБРР) за підтримки EU4Business. Цей проект вже допоміг українським постачальникам ягід, яблук та інших видів плодоовочевої продукції вийти на ринки Сінгапуру, Малайзії, Індонезії, Гонконгу, ОАЕ, Саудівської Аравії та інших країн.

«Постійне зростання експорту ягід з України, а також наше активне інформування про потенційні можливості України в експорті свіжих і заморожених ягід, не залишаються без уваги компаній зі світовим ім’ям, які все активніше цікавляться контактами з українськими постачальниками», – зазначає Андрій Ярмак.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/eksportni-obsyahy-ukrayinskyh-zamorozhenyh-yahid-zalyshayutsya-rekordnymy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати