Tempo950x100

Tempo300x100

ФАО надає стипендії для аспірантів аграрних спеціальностей

ФАО надає стипендії для аспірантів аграрних спеціальностей

Про це повідомляє прес-служба ФАО.

Дворічна стипендія передбачає фінансування навчання в аспірантурі по сільськогосподарським спеціальностями та суміжним дисциплінам найбільш перспективних студентів з країн, що розвиваються і країн з середнім рівнем доходу.

Ось уже десятий рік поспіль стипендіальна програма ФАО за спонсорської підтримки Угорщини надає молодим фахівцям можливість розширити і поглибити свої знання. Аспіранти, прийняті на навчання в рамках даної програми, проводитимуть дослідження в галузі тваринництва, управління водними ресурсами в сільському господарстві або екологічної інженерії. Навчання проходитиме у двох відомих ВНЗ Угорщини — Дебреценському університеті або Університеті ім. Св.Іштвана.

Стипендіальна програма передбачає: оформлення заявки, оплату за навчання, надання основних книг і навчальних посібників, проживання у гуртожитку, компенсацію добових витрат і медичне обслуговування.

Прийом документів завершується 28 лютого 2018 р., а навчання почнеться восени 2018 року.

На сьогодні близько 300 студентів вже пройшли навчання в рамках стипендіальної програми ФАО-Угорщина. Повертаючись до своїх країн, випускники мають кращі можливості для працевлаштування та доступ до глобальної мережі фахівців.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/fao-nadaye-stypendiyi-dlya-aspirantiv-ahrarnyh-specialnostej
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати