Фермер отримає понад 300 тис. грн гранту на виробництво фруктових екочіпсів

Фермер отримає понад 300 тис. грн гранту на виробництво фруктових екочіпсів

Маріупольський фермер отримає 324 тис. грн гранту на виробництво фруктових і овочевих екочіпсів. Роман Кругляков здобув перемогу в конкурсі «Український донецький куркуль», започаткованому Донецькою обласною державною адміністрацією для сприяння та розвитку місцевого підприємництва і бізнесу, повідомляє «Урядовий кур’єр».

Майбутній підприємець успішно захистив свій проект під назвою «Донекопродукт» і збирається відкрити власне підприємство з виробництва продуктів здорового харчування.

Він планує працювати за двома напрямками. Перший – виготовлення фруктових екочіпсів, нарізаних слайдами, із абрикосів, яблук, груш, слив, апельсинів і лимонів. Другий – виробництво варених овочів у вакуумній упаковці.

За його словами, сировину  на все це він закуповуватиме у місцевих сільських виробників, а споживачам пропонуватиме смачну продукцію.

«Це буде натуральний продукт без консервантів, емульгаторів, глюконату натрію та інших хімічних добавок», – запевняє він.

На старт власного бізнесу фермер отримає кошти з обласного і місцевого бюджетів. Також він готовий докласти й свої заощадження. На ці гроші переможець придбає необхідне сучасне обладнання. Роман Кругляков планує працевлаштувати на підприємство трьох осіб.

Запустити виробництво продукції здорового харчуваннязбирається вже в жовтні цього року. Фермер хоче продавати її на вітчизняному ринку, але й не виключає можливості експорту. Тобто має намір сертифікувати свою продукцію у відповідності з нормами Євросоюзу, аби у майбутньому продавати її у країнах Європи.

Джерело: agroday.com.ua

Перегляди: 10
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/fermer-otrymaye-ponad-300-tys-hrn-hrantu-na-vyrobnyctvo-fruktovyh-ekochipsiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати