Tempo950x100

Tempo300x100

Фермер придумав спосіб як обійти карантинну заборону і продовжувати продавати

Фермер придумав спосіб як обійти карантинну заборону і продовжувати продавати

Пандемія коронавірусу, яка охопила практично весь світ, кардинально змінила звичне життя мільйонів людей. Багато підприємств вимушено зупиняють виробництво, дотримуючись карантинних обмежень, що вводяться урядом. Небезпечний вірус проник навіть у холодну Канаду, де на острові Принца Едуарда займається розведенням великої рогатої худоби фермер Рональд Макфарлейн. Канадець багато років реалізує коров’яче молоко, а також продукти зі свинини, маючи велику базу постійних клієнтів. Самоізоляція і припинення продажів через коронавірус сильно вдарили по фермеру, але він знайшов оригінальний вихід з ситуації, що склалася.

Рональд вирішив, що йому зовсім не обов’язково контактувати з покупцями. Коли клієнт приїжджає на ферму, він дистанційно робить замовлення, переказуючи гроші на банківську карту фермера. Після цього він під’їжджає до невеликого цеху, переобладнаного під магазин, з вікна якого показується Рональд. Чоловік вправно закидає придбану продукцію, попередньо упаковану в вакуумну упаковку, в салон автомобіля клієнта, при цьому відстань між ним і покупцем становить не менше чотирьох метрів.

Фермер зазначив важливу деталь:

“Коли ви кидаєте заморожене свиняче м’ясо в вікно припаркованого автомобіля, потрібно бути впевненим, що ви потрапите. Тому я часто тренуюся вдома, щоб максимально відточити свої навички і завжди потрапляти точно в ціль, – каже Макфарлейн. – Однак деякі люди не дуже довіряють мені , тому вважають за краще вийти з машини, залишивши вікна відкритими, щоб я міг закинути їм в салон придбану продукцію. Але це все одно краще, ніж залишитися без роботи і розгубити всіх своїх клієнтів ” – додає фермер.

Джерело:  Agri-gator 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/fermer-prydumav-sposib-yak-obijty-karantynnu-zaboronu-i-prodovzhuvaty-prodavaty
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати