Tempo950x100

Tempo300x100

Фермер з Черкащини продав господарство одразу двом покупцям

Фермер з Черкащини продав господарство одразу двом покупцям

Про це пише kurkul.com.

Фермер Павло Голуб вирішив продати своє підприємство — ТОВ «Черкаси-Дніпро Агро». Покупцем став основний конкурент Павла Голуба  — ТОВ «Золоті Лани 2017», яке належить фермеру Володимиру Сотнику. Він погодився на покупку, але попросив місяць для того щоб зібрати необхідну суму, а саме 10 млн грн. В той же час, Павло Голуб вів перемовини з іншим бізнесменом, щодо продажу свого господарства за ті ж самі гроші.

Підписання угоди та передачу грошей Павло Голуб призначив обом покупцям на один день. Ввечері напередодні, Павло Голуб зателефонував обом покупцям та повідомив, що не може особисто бути присутнім в цей день в Черкасах і від його імені всі необхідні документи підпише представник з відповідним дорученням. І саме цьому представнику необхідно буде передати гроші.

Коли покупці прибули для інвентаризації щойно придбаного майна, Павло Голуб заявив, що не знає цих людей та викликав поліцію. Після цього фермер знову перереєстрував підприємство.

Доки триває слідство Павло Голуб залишається легальним власником підприємства і вважається потерпілою стороною. Про повернення 20 млн доки не йдеться.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/fermer-z-cherkashchyny-prodav-hospodarstvo-odrazu-dvom-pokupcyam
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати