Tempo950x100

Tempo300x100

Фермер з Вінниччини продає креветки по 500 грн/кг

Фермер з Вінниччини продає креветки по 500 грн/кг

В акваріумах живе близько 180 тис. креветок. Вирощені на підприємстві креветки продають за ціною 500 грн/кг, пише kurkul.com.

Підприємство розпочало свою роботу минулого року у місті Жмеринка Вінницької області. Розташувалося воно у приміщенні колишньої хутряної фабрики.

За словами заступника директора Володимира Деркача, фабрика, у якій відкрили підприємство, до цього 10 років пустувала, все було зруйновано і демонтовано.

«Близько двох років «реанімували» саме приміщення, а саму бізнес-ідею з вирощення креветок втілили у життя після того, як побачили подібне за кордоном», — додав він.

Будівля підприємства має три поверхи. Тут встановлене обладнання — великі резервуари, заповнені водою. Робота на підприємстві повністю автоматизована. Креветки потребують догляду і дотримання всіх умов.

Годують їх спеціальним кормом: картопля, борошно, крохмаль, дріжджі, риб’ячий жир і полівітаміни. Щоб виростити кг креветок — до 36 штук, потрібно 4 кг корму.
Мальків привозять із Малайзії.

«Кілограм наших креветок коштує 500 грн. За тиждень продаємо 50-100 кг, гуртом і вроздріб. Наші клієнти — ресторани і просто любителі делікатесів», — розповів директор підприємства Петро Гижко.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/fermer-z-vinnychchyny-prodaye-krevetky-po-500-hrnkh
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати