Tempo950x100

Tempo300x100

Фермери в ЄС зможуть укладати із супермаркетами контракти на постачання продукції

Фермери в ЄС зможуть укладати із супермаркетами контракти на постачання продукції

Ця Реформа спільної аграрної політики ЄС була прийнята у вівторок і набере чинності наступного року, – повідомляє info.shuvar.com.

До теперішнього часу, право на подібні види перемовини мали виробники окремих категорій продуктів, таких, як молоко, оливкова олія, яловичина або крупи. Нові правила дозволять всім представникам сільського господарства в ЄС планувати своє виробництво та узгоджувати обсяги постачання в межах контракту та відповідно до правил конкуренції ЄС.
Представники Парламенту ЄС переконані, що завдяки даній Реформі фермери повинні отримати більш ефективні інструменти для захисту від нестабільності ринку.

Реформа також передбачає нові механізми, що стабілізують доходи фермерів, включаючи компенсацію передбачену у зв’язку з неврожаєм через несприятливі погодні умови, шкідників або хвороби, у випадку із ВРХ. Європейська комісія зможе швидше реагувати на кризові ситуації за допомогою заходів підтримки фермерів, передбачених даною Реформою.

Також важливим є той факт, що поняття “активного фермера”, тобто людини, яка має право отримувати сільськогосподарські субсидії в ЄС стане більш гнучким для всіх країн-членів. Нововведення також зможуть значно збільшити розмір допомоги молодим фермерам, а саме до 50%.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/fermery-v-yes-zmozhut-ukladaty-iz-supermarketamy-kontrakty-na-postachannya-produkciyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати