Фермери виростили гарбуз, що важить як восьмеро свиней

Фермери виростили гарбуз, що важить як восьмеро свиней

Традиційно захід зібрав як безліч учасників, так і глядачів. Переможцем зважування став гарбуз, вирощений подружжям Деріл і Морін Тінглі з Фредеріктона. Їх гарбуз важив 1808 фунтів або 820 кг, пише agroday.com.ua.

Їх гарбуз став найважчим не тільки в змаганнях Annapolis Valley Giant Vegetable Growers (AVGVG), він побив десятирічний рекорд і став найважчим за всю історію вирощування гігантських овочів подружжям Тінглі, а, за їхніми словами, вони займаються цим з 2003 року.

[[{“fid”:”528401″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Гарбуза-переможця подружжя посадило в квітні, в середині травня вони висадили його у відкритий ґрунт. Це варто було зробити на тиждень раніше, і тоді гарбуз був би ще більшим, але, за словами Морін, це було неможливо через повінь — земля була покрита водою.
Зірвали гарбуз 20 вересня.

«Але я б краще зірвав його вранці перед зважуванням. Це дозволило б додати у вазі ще пару фунтів», — каже Деріл.

У минулому році гарбуз Тінглі важив 1,447 фунтів (656 кг), але цього було недостатньо для виграшу.

Морін каже, що їм подобається працювати на відкритому повітрі і вирощувати квіти, овочі і ягоди, але гігантські гарбузи — це найбільші речі, які ви можете виростити, тому до них і ставлення особливе.

Рон Муіс, президент AVGVG каже, що щорічний захід Great Pumpkin Commonwealth є для членів клубу відмінним способом закрити сезон, і вони з нетерпінням чекають цього щороку.

Для багатьох учасників змагання вирощування гігантських овочів стало сімейною справою і клуб робить все можливе, щоб заохочувати і підтримувати молодих учасників.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/fermery-vyrostyly-harbuz-shcho-vazhyt-yak-vosmero-svynej
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати