Tempo950x100

Tempo300x100

Французький досвід для українських аграріїв

Французький досвід для українських аграріїв

Як і будь-який бізнес, аграрний має свої специфічні особливості. Сезонність, вплив малопередбачуваної погоди, мінливі ціни, та економічна нестабільність – все це ускладнює прогнозування прибутку. Але базові принципи і цінності організації і підвищення ефективності бізнесу повинні нівелювати вплив непередбачуваних факторів і працювати на сталий розвиток компанії.

Жан-Жак Ерве, відомий експерт аграрного ринку, у своїй доповіді “Больові точки і внутрішні проблеми українських агрокомпаній” акцентував увагу на труднощах, з якими стикаються українські аграрні компанії. Французький фахівець має міжнародний досвід роботи, тому може порівнювати розвиток сільського господарства в різних країнах. Експерт звернув увагу гостей конференції на проблему корупції в Україні, яка стримує вливання інвестицій і заважає ефективно працювати.

Далі Жан-Жак Ерве зупинився на агрономічних факторах землеробства та екологічних питаннях. Спікер перерахував недоліки і позитивні сторони українського агробізнесу. За словами експерта, Україна практично не вкладає кошти в сільськогосподарську науку, хоча всі можливості в країні для цього є. Жан-Жак Ерве висловив свою думку про майбутнє українського агробізнесу, відзначивши важливість розвитку фермерства та кооперативного руху.

Повністю подивитися виступ експерта можна за посиланням.

Дар’я Анастасьєва

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/francuzkyj-dosvid-dlya-ukrayinskyh-ahrariyiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати