Tempo950x100

Tempo300x100

Французький шарм: українські “Дні Поля” у новому форматі

Французький шарм: українські “Дні Поля” у новому форматі

За словами генерального директора “КУН-Україна” Асада Лапша формат Днів Поля, в яких беруть участь і виробники с/г продукції, і виробники техніки, набагато ефективніші індивідуальних заходів і набагато більш відвідувані.

Такого роду Дні Поля, де кінцевий споживач може бачити виробників і технології, стають більш популярними порівняно з тими, де один виробник чого-небудь окремо демонструє свої досягнення.

У “Французькому Дні Поля”, крім самих організаторів, беруть участь й інші партнери.

Як правило, серед учасників наші спільні дилери та дистриб’ютори. У мене дуже теплі стосунки з компанією EURALIS, моя діяльність щільно пов’язана з цією компанією, я співпрацював з ними як дистриб’ютор, брав участь в їх розвитку, коли вони займалися покупкою заводу в Черкаській області. Після мого приходу в компанію KUHN, ми посилили синергію, вона плідно впливає не тільки на нас, але і на наших дилерів та кінцевого споживача. Ми часто пропонуємо спільні заходи. Сподіваємося в цьому році зустріти багато зацікавлених клієнтів, яких плануємо здивувати, продемонструвавши техніку в роботі і розповівши про новітні зразки. Також ми проаналізуємо побажання споживачів і спроектуємо додаткові акції, які ми зможемо запропонувати нашим клієнтам.

Дар’я Анастасьєва

Ексклюзивно для AgroReview

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/francuzkyj-sharm-ukrayinski-dni-polya-u-novomu-formati
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати