Tempo950x100

Tempo300x100

Французи відкрили в Україні сучасну науково-дослідну станцію

Французи відкрили в Україні сучасну науково-дослідну станцію

Сьогодні MAS Seeds має лише шість таких потужних станцій у світі. Дві з них розташовані в Франції і по одній – у Німеччині, Румунії, Росії та відтепер і в Україні, повідомив генеральний директор компанії Режіс Фурньє, пише AgroTimes.

Сума інвестицій у нову станцію склала приблизно $1 млн. На ній діятиме сучасна лабораторія, унікальна своїм оснащенням.

Зокрема, для роботи станції було придбане обладнання для протруювання насіння, калібрування, точного підрахунку насіння. Також станція укомплектована селекційними сівалкою та комбайном.

Як зауважив генеральний директор «MAS Seeds Україна» Ромен Дестйо, компанія перенесла свій головний офіс з Дніпра на Київщину для того, щоб мати змогу охопити максимально велику зону під час досліджень.

Сьогодні загальна площа закладених дослідів MAS Seeds становить приблизно 90 га – це майже 40 тис. ділянок гібридизації по всій території України.

Ромен Дестйо також додав, що новий комплекс розташований та території агрохолдингу «Агро-Регіон», який передав землі MAS Seeds у довгострокову оренду.

Довідка: MAS Seeds займається селекцією та виробництвом насіння ключових сільськогосподарських культур. Торговельний оборот компанії складає 140 млн евро. MAS Seeds має 12 закордонних філій, комерційна активність відбувається у 40 країнах світу.

 

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/francuzy-vidkryly-v-ukrayini-suchasnu-naukovo-doslidnu-stanciyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати