Tempo950x100

Tempo300x100

Fresh Business Expo: технології вирощування, обробки, зберігання, переробки та маркетингу плодоовочевої продукції

Fresh Business Expo: технології вирощування, обробки, зберігання, переробки та маркетингу плодоовочевої продукції

Виставку, що відбулася 5-7 грудня 2017 року в Києві, Fresh Business Expo Ukraine 2017 відвідали 3,744 особи і 115  компаній з 10 країн світу. У заході, який займав площу близько 2,500 кв.м. брали участь компанії з  Бельгії, Франції, Німеччини, Італії , Молдови, Польщі, Південної Кореї, Швеції, Нідерландів та України.

За підтримки Українського союзу промисловців і підприємців відбувся сніданок з пресою, у якому брали участь ФГ «Сонячна насолода», ТОВ «Чистий продукт», ТОВ «Жива Країна» та представники ЗМІ: «Перший діловий телеканал», «Агробізнес сьогодні», «AgroStory» та інші.

Цікавими та корисними для учасників та відвідувачів були презентації у зоні семінарів виставки. Серед доповідачів були представники Асоціації «Укрсадпром», ВГО «Української горіхової асоціації», ТОВ «Жива країна», ТОВ «Штайнер-Україна», а також керівник проекту Rosana Biological Solutions.
Виставка відбулася за підтримки Українського союзу промисловців та підприємців, Української аграрної конфедерації, Італійської торгової агенції та Радник з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

У рамках виставки було проведено 14-ту спеціалізовану конференцію «Овочі та фрукті України – 2017. Обєднання заради успіху» та міжнародний торговий форум, що організувала компанія АПК-Інформ: овочі та фрукти.

Дякуємо всім учасникам та відвідувачам за інтерес. Сподіваємося, що Fresh Business Expo допомогла у досягненні поставлених цілей! Ми із нетерпінням чекаємо на Вас у 2018 році: 4 – 6 грудня!

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/fresh-business-expo-tehnolohiyi-vyroshchuvannya-obrobky-zberihannya-pererobky-ta-marketynhu-plodoovochevoyi-produkciyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати