GRAIN UKRAINE 2018: про ризики зернового сезону, Китай та торговельну політику Трампа

GRAIN UKRAINE 2018: про ризики зернового сезону, Китай та торговельну політику Трампа

Цього року конференція присвячена викликам і ризикам аграрного сезону в контексті експорту зернових.

На одній із сесій обговорять вплив на збут чорноморського зерна нової торгової політики Трампа по відношенню до Китаю. Наслідкам торговельної війни буде присвячено, зокрема, виступ старшого економічного аналітика міждержавної організації International Grains Council Міріам Морат (Великобританія).

У дискусії, присвяченій новим тенденціям у ціноутворенні та хеджуванню ризиків, мова піде про майбутнє ф’ючерсів на причорноморські зернові. У ній візьмуть участь виконавчий директор по сільськогосподарських товарах та альтернативних інвестиціях у регіоні EMEA CME Group Джеффрі Куижперс (Великобританія), віце-президент по Східній Європі та Чорноморському регіоні компанії за оцінкою ризиків на ринках коммодіті INTL FCStone Financial Метт Аммерманн (Великобританія), Олександр Бобильов, старший спеціаліст з ціноутворення департаменту сільського господарства ЕМЕА S&P Global Platts (Великобританія) та Олександр Соловей, генеральний директор компанії «Spike Trade Group Україна».

Пул виступаючих на GRAIN UKRAINE 2018 включає також керівника проекту Групи Світового банку IFC Хелен Феїрлемб, яка розповість про ще один інструмент хеджування ризиків – проект “Аграрні розписки в Україні”.

Також на GRAIN UKRAINE відбудуться дискусії про операційну ефективність, еволюції управлінських рішень і інновації в аграрному бізнесі. Заключна сесія першого дня конференції буде присвячена роботі в умовах інфраструктурних обмежень.

“У програмі цього року ми робимо акцент на спікерах з тих країн, які економічно цікаві українським виробникам і зернотрейдерам. Учасники отримають уявлення про нові ринки збуту і торгові стратегії для них”, — зазначила голова оргкомітету міжнародної конференції GRAIN UKRAINE 2018 Ірина Бондаренко.

Детальна програма III Міжнародної конференції GRAIN UKRAINE і реєстрація доступні на сайті www.grain-ukraine.com.

Унікальність конференції GRAIN UKRAINE 2018 — особливі умови для нетворкінгу: обидва дні припускають зустрічі один-на-один для переговорів і підписання ділових контрактів. У перший день учасників чекає велика кубинська вечірка на Міському ринку їжі”, а у другий день — налагодження ділових і дружніх зв’язків в клубі PlyazNik.

GRAIN UKRAINE — ключова міжнародна галузева платформа для діалогу найбільших представників агроринку, керівників українських агропродовольчих компаній, комерційних і інвестиційних банків, а також технологічних трендсеттерів в агросфері. Слоган конференції в 2018 році – «Титани аграрного ринку зустрічаються тут». Організатор події — група терміналів «ТІС», співорганізатор — компанія IdeasFirst.

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/grain-ukraine-2018-pro-ryzyky-zernovoho-sezonu-kytaj-ta-torhovelnu-polityku-trampa
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати