Харківський суд залишив пайовиків без урожаю

Харківський суд залишив пайовиків без урожаю

Вчора в Першотравневому районному суді Харківської області відбулося засідання з розгляду клопотання прокуратури про накладення арешту на збиральну техніку компаній ТОВ “Компанія Бот” і ТОВ “Фермер-Агро”, а також на скошений нею урожай на полях фермерів ФП “Добрий господар”, передає УНН з посиланням на повідомлення юристів підприємства.

За підсумками засідання суддя Першотравневого районного суду Харківської області, Андрій Росоха відмовив прокуратурі в задоволенні клопотання. У прокуратурі заявили, що поки думають над тим, чи готувати апеляцію на це рішення.

Нагадаємо, 13 жовтня з полів фермерів ФП “Добрий господар” було скошено 60 га соняшнику.

За інформацією юристів підприємства, протиправні дії проводилися представниками ТОВ “Фермер-Агро” та ТОВ “Щедрі лани Слобожанщини” в інтересах їхніх бенефіціарів Волока Андрія Миколайовича і Карбаня Андрія Вікторовича.

“Підставою для таких дій вищевказаних осіб стало рішення суду від 12 жовтня 2018 року, винесене суддею Господарського суду Харківської області Олексієм Присяжнюком”, — розповіли селяни.

Незважаючи на те, що постанова судді Присяжнюка станом на 13 жовтня не вступила в законну силу, на полях ФП “Добрий господар” з’явилися комбайни, які пайовики намагалися зупинити практично вручну, перегороджуючи собою їм дорогу.

Нагадаємо, в Харківській області рейдерським способом намагалися захопити урожай фермерів.

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harkivskyj-sud-zalyshyv-pajovykiv-bez-urozhayu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати