Tempo950x100

Tempo300x100

HARP на AGRITECHNICA-2019

HARP на AGRITECHNICA-2019

ХАРП став єдиним українським підприємством, що представив національну підшипникову галузь світовій аграрній спільноті.

У 2019 році ХАРП розширив асортимент продукції. За численними запитами клієнтів, що вже випробували в роботі українські підшипники, завод представив кілька видів ущільнень нового типу. Крім того інтерес викликали вузли, спеціально розроблені для виробників техніки як на Україні, так і в ЄС.

Особливий інтерес представників агропромислової галузі викликали підшипникові вузли HARP AGRO UNIT, що не вимагають обслуговування і змазування та призначені для дискових борін, посівної техніки і культиваторів, а також спеціальний підшипниковий вузол з корпусом з високоміцного чавуну GGG50 і необслуговуваним підшипником з 6-кромочним ущільненням підвищеної герметичності і захистом від механічних ушкоджень X-Shield.

[[{“fid”:”679077″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Постійні клієнти та відвідувачі також відзначили серію підшипникових вузлів UCP, UCF, UCFL для зернозбираючого і елеваторного обладнання, комбайнів, ґрунтообробної та кормозаготівельної техніки.

«Нас знають і довіряють нам. Відомі світові бренди віддають перевагу нашим підшипникам, оскільки ХАРП має репутацію надійного виробника зі стабільною якістю», – говорить керівник департаменту продажів Олена Славкова.

На Agritechnica відбувся ряд переговорів з нинішніми та потенційними партнерами та представниками дистриб’юторських компаній, були досягнуті попередні домовленості про співпрацю і підписані нові дилерські угоди. Надійні, сучасні та зносостійкі підшипникові рішення ХАРП залучають все більше замовників. За підсумками заходу ХАРП збільшив портфель замовлень і посилив свою присутність на європейському ринку.

[[{“fid”:”679081″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-na-agritechnica-2019
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати