Tempo950x100

Tempo300x100

HARP на АГРО-2019: надійність, ефективність, конкурентоспроможність

HARP на АГРО-2019: надійність, ефективність, конкурентоспроможність

Номенклатура підшипників HARP постійно розширюється – освоюються нові типи, а традиційні лінійки підшипників допрацьовуються, щоб поліпшити експлуатаційні характеристики, зробити техніку конкурентоздатною, а технічне обслуговування легше і швидше.

Експозиція HARP – надійність, ефективність, конкурентоспроможність – підшипники HARP AGRO з ущільненнями підвищеної герметичності X-SHIELD, серія підшипників UC (аналоги YAR), ES (YET), EX (YEL) і лінійка корпусних вузлів на базі даних підшипників, а також оновлені ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT.

Підшипники HARP AGRO з ущільненнями підвищеної герметичності X-SHIELD – це особлива лінійка підшипників, які включають в себе самі передові розробки ХАРП. Комплектуючі гарантують аграрію стійкість до максимальних навантажень, роботу у важких умовах і збільшений термін служби.

Оновлені ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT забезпечують роботу сільпхозагрегатів протягом п’яти і більше років без необхідності будь-якого обслуговування вузлів. В оновленій лінійці ширина корпусу приведена в повну відповідність із зарубіжними аналогами – 60 мм, встановлено додатковий захист з боку диска. З вдосконаленою конструкцією необслуговувані рішення HARP стали ще надійніше.

Серія підшипників UC і лінійка корпусних вузлів мають знижене тертя і підвищену ефективність на додаток до збільшеного терміну служби.

Підшипники HARP AGRO дозволяють компанії задовольняти запити навіть найвимогливіших клієнтів не тільки в Україні, але і за її межами. Харківський підшипниковий завод виробляє продукцію за сучасними технологіями. Навантаження на підшипник розподіляється рівномірно на всю поверхню, що дозволяє ще краще контролювати температурний режим, тим самим покращувати зносостійкість підшипників і вузлів.

Запрошуємо відвідати стенд HARP біля шостого павільйону та ознайомитися з інноваціями.

Місце проведення «АГРО-2019»: НК «Експоцентр України», пр-т Академіка Глушкова, 1 (м. Київ).

 

Час роботи «АГРО-2019»: 4 червня – 10:00-18:00;

5-6 червня – 09:00-18:00;

7 червня – 09:00-16:00.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-na-ahro-2019-nadijnist-efektyvnist-konkurentospromozhnist
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати