HARP підкорює ринок Канади

HARP підкорює ринок Канади

Були тут і представники заводу ХАРП, підшипники якого вже досить відомі в Канаді.

Відвідувачі виставки (в основному аграрії-практики) з великим інтересом зустріли оригінальні підшипники HARP AGRO з надійними системами ущільнень підвищеної герметичності X-SHIELD і ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT.

Варто нагадати, що дебютня участь ХАРП на цій виставці відбулася в минулому році. А в цьому році асортимент заводу викликав ще більш активний інтерес місцевих сільгоспвиробників, які вже встигли «спробувати» ряд рішень харківського бренду.

Канадські фермери, дилери, а також виробники відзначили гостру необхідність в підшипникових рішеннях, що збільшують експлуатаційний ресурс сільгосптехніки і знижують час на обслуговування. Під ці запити чудово підходять підшипники HARP, які є обслуговуваними і забезпечують стабільну роботу агрегатів навіть в найскладніших умовах.

Відвідувачі були приємно здивовані якістю та технологією виробництва компонентів HARP, а також високим ресурсом роботи підшипників. Досвід аграріїв, які роками не мають проблем з сільгосптехнікою за рахунок її комплектації підшипниками HARP, демонструє безвідмовну роботу вузлів протягом п’яти і більше сезонів.

[[{“fid”:”662347″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

За підсумками виставки ХАРП зміцнив партнерство з лідером дистрибуції компонентів для сільгосптехніки – канадською компанією PNS Tech з Квебека, які планують продавати підшипники ХАРП на території всієї Канади.

Підшипники HARP давно відомі в країнах ЄС, а тепер підприємство успішно закріпилося і на північноамериканському континенті.

Перегляди: 9
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-pidkoryuye-rynok-kanady
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати