Tempo950x100

Tempo300x100

ХАРП посилює свої позиції на світовій арені

ХАРП посилює свої позиції на світовій арені

«China International Bearing Industry Exhibition 2018» (CIBIE 2018) – ключова галузева подія в світі, яка проходить раз на два роки і збирає найбільших дилерів підшипникової індустрії з 50 країн. За підсумками демонстрації продукції, можливостей і компетенцій підприємства ряд дилерів з Іспанії, Чехії, Угорщини, Італії, Бельгії, США, Бразилії, а також Індії та Пакистану зацікавилися підшипниками ХАРП і висловили намір про співпрацю. На даний момент до підписання готується ряд договорів.

[[{“fid”:”526455″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

«Все більша кількість дистриб’юторів, представників великих торговельних мереж та кінцевих споживачів по всьому світу переконуються в надійності підшипників і вузлів ХАРП, які не потребують обслуговування, відрізняються збільшеним терміном служби, зносостійкістю і довговічністю», – зазначає віце-президент з маркетингу та продажу Роман Гіршфельд.

Окремо варто відзначити, що серед 1000 експонентів на CIBIE 2018 ХАРП став першим українським виробником, презентував досягнення національної підшипникової галузі та єдиним представником серед країн СНД.

Зокрема, на виставці ХАРП представив зносостійкі необслуговувані комплектуючі для аграрного сектора, автомобільної промисловості та загального машинобудування, інноваційні лінійки продукції для залізничного транспорту.

«Якість підшипників харківського заводу перевірена часом, – каже Роман Гіршфельд. – Більше 70 років підшипники і вузли ХАРП успішно поставляються найбільшим виробникам стратегічних промислових галузей в більш ніж 30 країн світу. Наприклад, підшипники ХАРП – вибір таких виробників сільгосптехніки як Ростсільмаш, Конюшина, МТЗ, Гомсільмаш, Salford, Metalagro, серед підприємств гірничо-металургійного комплексу нам довіряють такі провідні компанії Arcelor Mittal, Метінвест, Металоінвест».

Віце-президент додає, що сьогодні підприємство і далі активно працює над розширенням географії експортних поставок. Так, Східна Азія стала третім континентом після Європи і Північної Америки, на ринок якої вийшов вітчизняний виробник. Після участі в «Agritechnica-2017» у Ганновері (Німеччина) ХАРП став стрімко збільшувати кількість дилерів в країнах Європи. В цьому році ХАРП перетнув океан і 11-13 вересня успішно дебютував в Канаді на міжнародній галузевій виставці «Сanada’s Outdoor Farm Show», за результатами якої досягнуто ряд домовленостей про партнерство з представниками світового агробізнесу.

[[{“fid”:”526456″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

«Участь ХАРП у головній галузевій події світу – хороший приклад того, як можуть розвиватися вітчизняні підприємства завдяки освоєнню сучасних інноваційних лінійок продукції, що відповідають світовим стандартам якості, з подальшим ефективним просуванням їх на нові ринки. А результати участі в CIBIE 2018 в черговий раз підтвердили, що продукція ХАРП здатна скласти (а в багатьох країнах світу вже становить) гідну конкуренцію світовим брендам. Сьогодні український виробник завойовує все більшу популярність на світовій арені в підшипникової індустрії, – резюмує Роман Гіршфельд. – Тому ми не боїмося конкурувати з китайськими виробниками і успішно робимо це завдяки інноваціям і стабільно високій якості продукції ХАРП».

Довідка:
Харківський підшипниковий завод (ХАРП) – провідне в СНД підприємство з виробництва підшипників і підшипникових вузлів для підприємств сільськогосподарського машинобудування, залізничної галузі, автомобільної промисловості, гірничо-металургійного комплексу і загального машинобудування. Продукція заводу поставляється більш ніж в 30 країн світу через офіційного дистриб’ютора ХАРП – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Східної Європи.

China International Bearing Industry Exhibition проходить з 1990 р. з періодичністю раз у два роки. На території площею в 55000 кв. м. більше 1000 компаній зі всього світу представили свою продукцію 60000 відвідувачам і покупцям з 50 країн. Організатор виставки – Китайська асоціація підшипникової промисловості (CBIA).

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-posylyuye-svoyi-pozyciyi-na-svitovij-areni
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати