Tempo950x100

Tempo300x100

ХАРП представить інноваційну продукцію в Китаї

ХАРП представить інноваційну продукцію в Китаї

ХАРП продемонструє надійні, необслуговувані і зносостійкі моделі підшипників і вузлів, призначених для різних галузей промисловості та аграрного сектору.

Експозиція буде включати в себе як стандартну продукцію підприємства – кулькові і роликові підшипники для загального машинобудування HARP і автомобільної галузі HARP AUTO з підвищеним терміном служби, так і зразки інноваційних підшипникових вузлів закритого типу для залізничного транспорту з збільшеним міжремонтним пробігом 8 років або 800 000 км – TBU HARP 1520, CRU Duplex, CRB HARP. Прем’єрою на виставці стане підшипник європейського типу WJ/WJP з параметрами 130×240 мм, розрахований на вантажні та пасажирські вагони «простору 1435».

Серед експонентів ХАРП також лінійки корпусних підшипників UC (YAR), ES (YET), EX (YEL) з ущільненнями нового покоління і вузлами на базі даних підшипників, підшипники HARP AGRO з герметичними ущільненнями X-SHIELD і необслуговувані ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT.

Серед учасників заходу – найбільші гравці підшипникового ринку: виробники, дистриб’ютори, міжнародні дилерські мережі. Таким чином, участь ХАРП в найбільшій виставці Азіатсько-Тихоокеанського регіону дозволить харківському підприємству збільшити експортний потенціал і запустити нові інвестиційні проекти, відкривши можливості для розвитку і зміцнення ділових зв’язків з китайськими партнерами.

Запрошуємо відвідати стенд ХАРП на CIBIE 2018: № E236
Підшипники HARP – перевірені рішення для Вас!

Довідка:
Харківський підшипниковий завод  (ХАРП) – провідне в СНД підприємство з виробництва підшипників і підшипникових вузлів для підприємств сільськогосподарського машинобудування, залізничної галузі, транспортного машинобудування і автомобільної промисловості. Продукція заводу поставляється більш ніж в 20 країн світу через офіційного дистриб’ютора ХАРП – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Східної Європи.

China International Bearing Industry Exhibition проходить з 1990 р. з періодичністю один раз у два роки. На території площею в 55000 кв. м. більше 1000 компаній зі всього світу представлять свою продукцію 60000 відвідувачів і покупців з 50 країн. Організатор виставки – Китайська асоціація підшипникової промисловості (CBIA).

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-predstavyt-innovacijnu-produkciyu-v-kytayi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати