ХАРП представить інноваційну продукцію в Китаї

ХАРП представить інноваційну продукцію в Китаї

ХАРП продемонструє надійні, необслуговувані і зносостійкі моделі підшипників і вузлів, призначених для різних галузей промисловості та аграрного сектору.

Експозиція буде включати в себе як стандартну продукцію підприємства – кулькові і роликові підшипники для загального машинобудування HARP і автомобільної галузі HARP AUTO з підвищеним терміном служби, так і зразки інноваційних підшипникових вузлів закритого типу для залізничного транспорту з збільшеним міжремонтним пробігом 8 років або 800 000 км – TBU HARP 1520, CRU Duplex, CRB HARP. Прем’єрою на виставці стане підшипник європейського типу WJ/WJP з параметрами 130×240 мм, розрахований на вантажні та пасажирські вагони «простору 1435».

Серед експонентів ХАРП також лінійки корпусних підшипників UC (YAR), ES (YET), EX (YEL) з ущільненнями нового покоління і вузлами на базі даних підшипників, підшипники HARP AGRO з герметичними ущільненнями X-SHIELD і необслуговувані ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT.

Серед учасників заходу – найбільші гравці підшипникового ринку: виробники, дистриб’ютори, міжнародні дилерські мережі. Таким чином, участь ХАРП в найбільшій виставці Азіатсько-Тихоокеанського регіону дозволить харківському підприємству збільшити експортний потенціал і запустити нові інвестиційні проекти, відкривши можливості для розвитку і зміцнення ділових зв’язків з китайськими партнерами.

Запрошуємо відвідати стенд ХАРП на CIBIE 2018: № E236
Підшипники HARP – перевірені рішення для Вас!

Довідка:
Харківський підшипниковий завод  (ХАРП) – провідне в СНД підприємство з виробництва підшипників і підшипникових вузлів для підприємств сільськогосподарського машинобудування, залізничної галузі, транспортного машинобудування і автомобільної промисловості. Продукція заводу поставляється більш ніж в 20 країн світу через офіційного дистриб’ютора ХАРП – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Східної Європи.

China International Bearing Industry Exhibition проходить з 1990 р. з періодичністю один раз у два роки. На території площею в 55000 кв. м. більше 1000 компаній зі всього світу представлять свою продукцію 60000 відвідувачів і покупців з 50 країн. Організатор виставки – Китайська асоціація підшипникової промисловості (CBIA).

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-predstavyt-innovacijnu-produkciyu-v-kytayi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    24 Квітня

    Державний оператор тилу відсторонив компанію “Твій Хліб” від постачання продуктів для ЗСУ

    АРМА планує скасувати аукціон з продажу мінеральних добрив – провели без належної конкуренції

    Профільний комітет Ради закликав зберегти Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Ціни на овочі не перекривають витрати на зберігання

    Ринок землі в ЄС: як він працює та до чого варто готуватися Україні

    На Тернопільщині створять новий індустріальний парк “Borschiv”

    Як змінилися ціни на цукор, сіль та борошно

    ВР збирається розглянути продовження строку оформлення права власності на земельні паї

    Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

    Ціни на моркву в Україні близькі до історичних антирекордів для весни

    БІЛЬШЕ НОВИН