Tempo950x100

Tempo300x100

HARP представив новинки на АГРО-2019

HARP представив новинки на АГРО-2019

Серед експонатів HARP представлені як традиційні лінійки підшипникової продукція, так і оновлена серія.

«На виставці ми представили підшипники і підшипникові вузли, завдяки яким сільгосптехніка ефективно виконує свою роботу, – розповідає менеджер з продажу Валерія Акіньшина. – Це лінійка спеціальних підшипників HARP AGRO c системою багатокромкових ущільнень X-SHIELD, що забезпечують високу герметичність і захист від зовнішнього впливу. При цьому зовнішня сторона ущільнення металева, а значить рослинна маса, пил, бруд при роботі сільгосптехніки не може пошкодити ущільнення або потрапити всередину підшипника, тим самим вивести його і всю техніку з ладу».

HARP представив оновлені ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT. У модернізованій лінійці ширина корпусу (спеціально для імпортної техніки) виконана в розмірі 60 мм і встановлено додатковий захист з боку диска. З такою вдосконаленою конструкцією необслуговувані рішення HARP стали ще надійніше.

[[{“fid”:”633094″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Експозицію Харківського підшипникового заводу доповнила серія підшипників UC і лінійка ефективних корпусних вузлів HARP, які мають збільшений термін служби і зниження тертя.

Традиційно продукцією HARP цікавилися аграрії, дилери, а також виробники сільгосптехніки.

Наприклад, Машинобудівний завод «Sunfloromash», який спеціалізується на виробництві надійної сільськогосподарської техніки для збирання врожаю, комплектує свої агрегати підшипниками HARP.

Директор підприємства Віктор Петрушенко розповідає, що вони вже давно працюють з ХАРП на ринку: «До цього купували підшипники іноземного виробництва, але почастішали випадки з поставкою підробок, які одразу виходили з ладу. Проблема вирішилася, коли ми перейшли на підшипники HARP, якими успішно комплектуємо нашу техніку вже протягом трьох років. І проблем у роботі виробів немає, все відмінно. Бажаємо ХАРП розвиватися і далі!»

[[{“fid”:”633098″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

Харківський підшипниковий завод не тільки робить серійну продукцію, а й розробляє нові, інноваційні рішення для кожного клієнта. Маючи 70-річний досвід, інженерні і технічні компетенції, HARP вирішує виклики, які стоять перед аграріями і виробниками, тим самим підвищує їх конкурентоспроможність.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-predstavyv-novynky-na-ahro-2019
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати