Tempo950x100

Tempo300x100

ХАРП продемонстрував північноамериканському континенту інновації для аграрного сектора

ХАРП продемонстрував північноамериканському континенту інновації для аграрного сектора

Виставка зібрала близько 750 експонентів з усього світу. ХАРП став єдиним українським підприємством, яке презентувало унікальні розробки вітчизняної підшипникової галузі.

«ХАРП є безперечним лідером підшипникової індустрії України. За 70 років успішного перебування на ринку ХАРП зміг завоювати авторитет не тільки в Україні, але і за кордоном. Сьогодні ХАРП продовжує зміцнювати свої позиції на європейському ринку і розширює свою присутність на північноамериканському континенті», – зазначив віце-президент з маркетингу та продажу Роман Гіршфельд.

[[{“fid”:”524284″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Ринок Північної Америки – одна з основних торгових платформ підшипникової продукції, де спостерігається жорстка конкуренція між провідними світовими виробниками.

«Підшипники ХАРП увібрали в себе кращі інжинірингові традиції. Вони не поступаються аналогам іноземного виробництва та успішно конкурують з продукцією світових компаній. Це ХАРП і продемонстрував на виставці в Канаді, де досяг ряд домовленостей про партнерство з представниками світового агробізнесу», – каже Роман Гіршфельд.

На виставці ХАРП представив інноваційні рішення, які збільшують експлуатаційний ресурс сільгосптехніки. Підшипники HARP є обслуговуваними і забезпечують бездоганну роботу агрегатів навіть в самих складних умовах експлуатації, виключаючи ризики поломки і дорогого ремонту техніки.

«Стенд ХАРП відвідали місцеві фермери, а також дилери та виробники сільгосптехніки з таких країн, як Канада, Сполучені Штати Америки, Німеччина, Єгипет, Марокко та інші. Більше 15 компаній зацікавлені у співпраці з нами», – коментує директор по продажам Віталій Горбів і зазначає, що за підсумками виставки були досягнуті домовленості про подальше вибудовування партнерства із суб’єктами північноамериканського ринку в сегменті сільгоспмашинобудування.

Серед готових перевірених часом рішень ХАРП – лінійка маточинних підшипникових вузлів HARP AGRO UNIT, серії підшипників UC (аналоги YAR), ES (YET), EX (YEL) і лінійки корпусних вузлів на базі даних підшипників, підшипники HARP AGRO з новими системами ущільнень підвищеної герметичності X-SHIELD, які додатково забезпечують захист у найскладніших умовах експлуатації на 100%.

На виставці «Сanada’s Outdoor Farm Show» підшипники HARP показали прекрасні результати по продуктивності і надійності під час польової демонстрації дискової борони «ДУКАТ-6» від провідного українського виробника «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН», який комплектує свою техніку обслуговуваними підшипниковими вузлами HARP AGRO UNIT. Успішний досвід експлуатації дискових борін «ДУКАТ» по всьому світу доводить, що агрегати не вимагають заміни підшипникових вузлів протягом п’яти і більше років при експлуатації агрегатів на різних видах грунтів і при різних погодних умовах.

Крім цього, підшипники HARP застосовуються для ґрунтообробної, посівної та збиральної техніки як вітчизняних, так і таких світових компаній, як Lemken, Horsch, Agrisem, Mashio Gaspardo, Great Plains, Einböck, Rabe, Quivogne, Vogel&Noot, Köckerling, Hatzenbichler, Salford, John Deere, Class, Case, New Holland та багатьох інших.

[[{“fid”:”524285″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

ХАРП має широкий асортимент підшипникової продукції агронапрямку, на 100% покриває ринковий попит. Підприємство щорічно освоює і випускає більше 100 модифікацій підшипників і вузлів світового рівня якості, надійність яких дозволяє сільгосптехніки працювати довго і ефективно.

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-prodemonstruvav-pivnichnoamerykanskomu-kontynentu-innovaciyi-dlya-ahrarnoho-sektora
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати