Tempo950x100

Tempo300x100

ХАРП продовжує демонстраційний тур участю в найбільших світових виставках галузі

ХАРП продовжує демонстраційний тур участю в найбільших світових виставках галузі

Одночасно з презентацією харківських інноваційних підшипників і вузлів 19-22 вересня у Східній Азії на найпрестижнішій галузевій виставці Китаю «China International Bearing Industry Exhibition 2018», 18-21 вересня ХАРП представить унікальні розробки в Німеччині на найбільшій у світі залізничній виставці транспортних технологій InnoTrans-2018.

«ХАРП вже 4-й раз поспіль бере участь у світовому транспортному форумі і демонструє світовій спільноті досягнення України в підшипниковій промисловості, – інформує директор з маркетингу залізничного дивізіону Олександр Твердохліб. – Інноваційні розробки ХАРП у 2012 і 2014 роках удостоєні статусу «Світової прем’єри». Слідуючи тенденціям світових ринків, ХАРП продовжує динамічно розвиватися, впроваджувати інновації й розробляти нові продукти».

В цьому році прем’єрою від харківського виробника комплектуючих для залізничній індустрії на InnoTrans-2018 стане презентація підшипників європейського типу, розрахованих на вантажні та пасажирські вагони «простору 1435».

«Інноваційна продукція підприємства відповідає всім сучасним вимогам надійності, зносостійкості і енергоефективності, прийнятої у світовій залізничній індустрії», – зазначає директор з маркетингу.

Крім того, експозицію ХАРП на виставці доповнить лінійка касетних вузлів закритого типу для колії 1520» із збільшеним міжремонтними пробігом 800 000 км або 8 років.
«ХАРП пропонує комплексні рішення найбільш актуальних проблем в області залізничної інфраструктури, зробивши акцент на зниженні вартості життєвого циклу комплектуючих для залізничного сполучення, їх доступності та ефективності. Особлива увага при розробці продукції була приділена технологіям зниження шуму і вібрацій», – розповідає технічний директор залізничного дивізіону Максим Красніков.

Інноваційні розробки підприємства будуть представлені і на найбільшій міжнародній спеціалізованій виставці Rail EXPO, яка відбудеться 16-18 жовтня у м. Київ (Україна).

«Продукція ХАРП орієнтована на всі ринки. Ми готові запропонувати готові перевірені часом рішення як для простору колії 1520, так і для європейського і світового залізничного сполучення», – резюмує Олександр Твердохліб.

Довідка:

Харківський підшипниковий завод ” (ХАРП) – одне з провідних підприємств з виробництва підшипників і підшипникових вузлів для залізничної галузі, сільськогосподарського машинобудування, автомобільної промисловості, гірничо-металургійного комплексу і загального машинобудування. Завод володіє найбільшим парком сучасного обладнання з ЧПУ і потужним R&D-центром. Продукція заводу поставляється більш ніж в 30 країн світу через офіційного дистриб’ютора ХАРП – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мереж дилерів СНД, Близького Сходу та Східної Європи.

InnoTrans – найбільша в світі міжнародна виставка транспортної техніки та транспортних технологій. Проходить раз на два роки і збирає фахівців галузі з усього світу. У 2016 році в транспортному форумі взяли участь 2950 експонентів з 60 країн світу, відвідувачі виставку понад 145 тис. чоловік.

Rail EXPO – найбільша міжнародна та єдина в Україні спеціалізована виставка, орієнтована на залізничну промисловість, яка об’єднує державний і приватний сектор з різних країн світу.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-prodovzhuye-demonstracijnyj-tur-uchastyu-v-najbilshyh-svitovyh-vystavkah-haluzi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати