Tempo950x100

Tempo300x100

ХАРП розширює свою присутність на ринку Молдови

ХАРП розширює свою присутність на ринку Молдови

Спільно з чинним дилерським партнером «Agropiese-TGR GRUP», підприємство представило підшипники і вузли для сільгосптехніки: підшипники HARP AGRO з унікальними системами ущільнення підвищеної герметичності X-SHIELD, корпусні підшипники UC (аналоги YAR), ES (YET), EX (YEL) і лінійки вузлів на базі даних підшипників, а також необслуговувані ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT.

«Ми продовжуємо розвивати експортні програми. За цей рік підприємство посилило свою присутність на ринку Молдови, розширило дилерську мережу на території країни, – говорить директор департаменту продажів Віталій Горбів. – В минулому році в Молдові нас представляли два великих партнера – «Biless» і «Agropiese-TGR GRUP», а з цього року до них приєднався ще й «Carvidon Service». Виставка дозволила нам, як зміцнити партнерство з нашими теперішніми дилерами, так і розширити нові бізнес-контакти».

Також він зазначив, що серед місцевих аграріїв спостерігається активний інтерес на підшипники ХАРП, важлива особливість яких комплектація ущільненням підвищеної герметичності X-SHIELD, що забезпечує надійний захист від потрапляння бруду, пилу і вологи. Міцна конструкція дозволяє використовувати підшипники в особливо складних і тяжких умовах експлуатації сільгосптехніки.

«Ми прагнемо бути ближче до наших споживачів і партнерів. Кожен може записатися на екскурсію по нашому підприємству і переконається в його виробничих потужностях, на власні очі побачити весь процес створення унікальних підшипників. Ми завжди відкриті для спілкування, діалогу і відвідування», – додає Віталій Горбів.

2018 рік ознаменувався для підприємства великим презентаційним світовим турне «Discover HARP», в рамках якого ХАРП демонструє світу свої можливості та компетенції. Наприклад, за підсумками минулих виставок продукція ХАРП привернула увагу численних відвідувачів з Хорватії, Румунії, Греції, Австрії, Канади, Німеччини та інших країн. Попереду у ХАРП відвідування Італії та Румунії.

[[{“fid”:”536921″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-rozshyryuye-svoyu-prysutnist-na-rynku-moldovy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати