Tempo950x100

Tempo300x100

ХАРП удосконалив упаковку

ХАРП удосконалив упаковку

ХАРП активно співпрацює з європейськими партнерами, планує вихід на ринки Америки, Південно-Східної Азії, Африки. Для підвищення впізнаваності бренду на міжнародній арені і з турботою про своїх клієнтів, компанія прийняла рішення оновити упаковку.

Новий дизайн відповідає всім сучасним вимогам, гармонійно поєднуючи в собі екологічність, юзабіліті і комфорт. Групова транспортна упаковка буде представлена у двох варіантах у вигляді ящиків з міцного тришарового гофрованого картону зі знімною кришкою. При укладанні в індивідуальну упаковку підшипник буде фасувати в герметично запаяну поліетиленову плівку.

Основні відмінності та переваги нової тари:
– Застосування екологічного і стійкого до вологи матеріалу, який надійно захистить підшипники при транспортуванні і зберіганні.
– Складна конфігурація розкрою, завдяки чому дно, кришка і бічні сторони ящиків мають підвищену міцність. Для зручного переміщення коробки оснащені ергономічними прорізними ручками.
– Лаконічний і сучасний дизайн упаковки дозволяє легко ідентифікувати продукцію під брендом HARP, завдяки оригінальному фірмовому синього кольору і логотипу, який гармонійно доповнюється слоганом підприємства – «Перевірені рішення для Вас!».

Новий формат упаковки ХАРП гарантує збереження споживчих властивостей і експлуатаційних характеристик підшипникової продукції у відповідності з усіма існуючими державними і міжнародними стандартами.

Директор з маркетингу Наталія Акіменко впевнена, що висока якість підшипників ХАРП в поєднанні з поліпшеною упаковкою будуть сприяти подальшому успішному та довгостроковому співробітництву з споживачами різних країн світу.
«Найближчим часом вся пакувальна тара нашої продукції буде приведена до оновленого стилю. Перша партія підшипників в новій упаковці зійде з конвеєра вже в серпні 2018 року», – анонсує Н. Акіменко.

Нагадаємо, що з квітня 2018 року ХАРП також збільшив до 2 років гарантійний термін зберігання підшипників кулькового і роликового груп.
 

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-udoskonalyv-upakovku
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати