Tempo950x100

Tempo300x100

ХАРП відкриває нові ринки збуту

ХАРП відкриває нові ринки збуту

«EIMA International 2018» – одна з масштабних європейських сільськогосподарських виставок, яка проходить раз на два роки і збирає найбільших виробників і дилерів сільськогосподарської індустрії з 50 країн. За підсумками демонстрації продукції, можливостей і компетенцій ХАРП ряд компаній з Іспанії, Австрії, Німеччини, Франції, Італії та інших країн зацікавилися підшипниками HARP і висловили намір про співпрацю.

[[{“fid”:”544787″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

«Підшипники HARP AGRO – це інноваційні розробки спрямовані на збільшення продуктивності і надійності сільськогосподарської техніки. Все більша кількість дистриб’юторів, виробників та кінцевих споживачів по всьому світу переконуються в цьому: підшипники і вузли ХАРП не потребують обслуговування, відрізняються збільшеним терміном служби, зносостійкістю і довговічністю. Багато відвідувачів нашого стенду на італійській виставці зацікавлені в передових розробках ХАРП, унікальність і якість яких перевірена часом», – зазначає директор департаменту продажів Віталій Горбів.

Читайте також: ХАРП розширює свою присутність на ринку Молдови

Експозиція ХАРП справила враження різноманітністю представлених комплектуючих від українського гіганта підшипникової індустрії. На виставці підприємство продемонструвало зносостійкі необслуговувані комплектуючі для аграрного сектору:

підшипники HARP AGRO з унікальними системами ущільнень підвищеної герметичності X-SHIELD, що забезпечують стовідсоткову герметичність підшипника за рахунок застосування багатокромочних гумових ущільнень у поєднанні з металевою захисною шайбою;

корпусні підшипники UC (аналоги YAR), ES (YET), EX (YEL) і лінійки вузлів на базі даних підшипників, корпус яких володіє високою механічною міцністю, що дозволяє протистояти вібрації і потужного ударного навантаження;

необслуговувані ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT з наднадійним трирівневим захистом від забруднень і збільшеним експлуатаційним ресурсом, які дозволяють забезпечити ефективну роботу агротехніки у важких умовах землеробства і знизити трудовитрати на обслуговування.

Представлена лінійка застосовується в ґрунтообробній, посівній та збиральній техніці не тільки українського виробництва, але таких світових компаній, як Lemken, Horsch, Agrisem, Mashio Gaspardo, Great Plains, Einböck, Rabe, Quivogne, Vogel&Noot, Köckerling, Hatzenbichler, Salford, John Deere, Class, Case, New Holland та багатьох інших.

Директор департаменту продажів додає, що сьогодні підприємство активно працює над розширенням географії експорту. Цієї осені ХАРП відкрив нові ринки збуту в Східній Азії і Північній Америці. А після успішного дебюту на масштабній виставці Італії «EIMA International 2018» ХАРП продовжує розширювати свою присутність в країнах Європи.

«Цей рік ознаменувався для нас великим міжнародним туром «Discover HARP», мета якого – продемонструвати унікальні можливості ХАРП. Підприємство з більш ніж 70-річною історією не лише зберегло, але й примножило свій виробничий і інжиніринговий потенціал, щорічно освоюючи і випускаючи більше 100 модифікацій підшипників і вузлів світового рівня якості. За підсумками минулих виставок наша продукція привернула увагу численних відвідувачів з Хорватії, Греції, Данії, Угорщини, Румунії, Німеччини, Канади та інших країн. Серед них як виробники сільгосптехніки, так і дистриб’ютори обладнання та комплектуючих», – резюмував Віталій Горбів.

[[{“fid”:”544789″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

Довідка:
Харківський підшипниковий завод  (ХАРП) – вітчизняний виробник підшипникової продукції, підприємство з 70-річною історією, на якому працює понад 1500 співробітників. Унікальна та інноваційна продукція ХАРП має широкий спектр застосування, поставка ведеться по 5 основним напрямам: залізничний транспорт, аграрний сектор, автомобільна промисловість, гірничо-металургійний комплекс, загальне машинобудування.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-vidkryvaye-novi-rynky-zbutu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    29 Березня

    Як змінилися ціни на печериці, цибулю та салат

    Неадекватна поведінка та нервова реакція заступника міністра сільського господарства Польщі Колодзейчика завела перемовини в глухий кут

    28 Березня

    Експорт українського зерна у 2023/24 МР перевищив 34 млн тонн

    Біореактори під Гаагою стали вирощувати лабораторну свинину удвічі швидше, ніж раніше

    Кліматичні зміни треба розглядати як можливість розвитку агросектору

    Україна і Польща близькі до розв’язання зернового питання, але є нюанс

    Інформаційна довідка щодо отримання компенсацій за розмінування с/г земель – документ

    ФАО надасть українським аквафермерам 50 тонн кормів для риб

    Вінницька кондитерська фабрика “Рошен”  2023 рік закінчила зі збитком 14,7 млн грн

    Закупівельні ціни на кукурудзу в Україні активно зростають

    БІЛЬШЕ НОВИН