ХАРП відкриває нові ринки збуту

ХАРП відкриває нові ринки збуту

«EIMA International 2018» – одна з масштабних європейських сільськогосподарських виставок, яка проходить раз на два роки і збирає найбільших виробників і дилерів сільськогосподарської індустрії з 50 країн. За підсумками демонстрації продукції, можливостей і компетенцій ХАРП ряд компаній з Іспанії, Австрії, Німеччини, Франції, Італії та інших країн зацікавилися підшипниками HARP і висловили намір про співпрацю.

[[{“fid”:”544787″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

«Підшипники HARP AGRO – це інноваційні розробки спрямовані на збільшення продуктивності і надійності сільськогосподарської техніки. Все більша кількість дистриб’юторів, виробників та кінцевих споживачів по всьому світу переконуються в цьому: підшипники і вузли ХАРП не потребують обслуговування, відрізняються збільшеним терміном служби, зносостійкістю і довговічністю. Багато відвідувачів нашого стенду на італійській виставці зацікавлені в передових розробках ХАРП, унікальність і якість яких перевірена часом», – зазначає директор департаменту продажів Віталій Горбів.

Читайте також: ХАРП розширює свою присутність на ринку Молдови

Експозиція ХАРП справила враження різноманітністю представлених комплектуючих від українського гіганта підшипникової індустрії. На виставці підприємство продемонструвало зносостійкі необслуговувані комплектуючі для аграрного сектору:

підшипники HARP AGRO з унікальними системами ущільнень підвищеної герметичності X-SHIELD, що забезпечують стовідсоткову герметичність підшипника за рахунок застосування багатокромочних гумових ущільнень у поєднанні з металевою захисною шайбою;

корпусні підшипники UC (аналоги YAR), ES (YET), EX (YEL) і лінійки вузлів на базі даних підшипників, корпус яких володіє високою механічною міцністю, що дозволяє протистояти вібрації і потужного ударного навантаження;

необслуговувані ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT з наднадійним трирівневим захистом від забруднень і збільшеним експлуатаційним ресурсом, які дозволяють забезпечити ефективну роботу агротехніки у важких умовах землеробства і знизити трудовитрати на обслуговування.

Представлена лінійка застосовується в ґрунтообробній, посівній та збиральній техніці не тільки українського виробництва, але таких світових компаній, як Lemken, Horsch, Agrisem, Mashio Gaspardo, Great Plains, Einböck, Rabe, Quivogne, Vogel&Noot, Köckerling, Hatzenbichler, Salford, John Deere, Class, Case, New Holland та багатьох інших.

Директор департаменту продажів додає, що сьогодні підприємство активно працює над розширенням географії експорту. Цієї осені ХАРП відкрив нові ринки збуту в Східній Азії і Північній Америці. А після успішного дебюту на масштабній виставці Італії «EIMA International 2018» ХАРП продовжує розширювати свою присутність в країнах Європи.

«Цей рік ознаменувався для нас великим міжнародним туром «Discover HARP», мета якого – продемонструвати унікальні можливості ХАРП. Підприємство з більш ніж 70-річною історією не лише зберегло, але й примножило свій виробничий і інжиніринговий потенціал, щорічно освоюючи і випускаючи більше 100 модифікацій підшипників і вузлів світового рівня якості. За підсумками минулих виставок наша продукція привернула увагу численних відвідувачів з Хорватії, Греції, Данії, Угорщини, Румунії, Німеччини, Канади та інших країн. Серед них як виробники сільгосптехніки, так і дистриб’ютори обладнання та комплектуючих», – резюмував Віталій Горбів.

[[{“fid”:”544789″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

Довідка:
Харківський підшипниковий завод  (ХАРП) – вітчизняний виробник підшипникової продукції, підприємство з 70-річною історією, на якому працює понад 1500 співробітників. Унікальна та інноваційна продукція ХАРП має широкий спектр застосування, поставка ведеться по 5 основним напрямам: залізничний транспорт, аграрний сектор, автомобільна промисловість, гірничо-металургійний комплекс, загальне машинобудування.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-vidkryvaye-novi-rynky-zbutu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    23 Квітня

    Криваве зерно. ТОП-3 транснаціональні агрохолдинги, які працюють в Україні та водночас заробляють мільярди доларів в рф

    Міністра АПК Сольського підозрюють у незаконному заволодінні землею на майже 300 млн грн

    Аграрії пропонують нові ініціативи накопичення коштів для ЗСУ

    На Донеччині аграрій знайшов нерозірвану 500-кілограмову фугасну авіабомбу

    Супермаркети встановили нові ціни на курятину, свинину та яловичину

    Українські фермери почали роздавати цибулю безкоштовно

    Заморозки позбавили Україну частини врожаю ранніх яблук та кісточкових фруктів (фото)

    22 Квітня

    У квітні на понад 20% зменшились обсяги передачі зерна залізницею до Румунії та Словаччини

    В Україні створили шоколад із часником та трюфелем

    “Розвиває здатність заражати людей”: ВООЗ занепокоєна через поширення пташиного грипу

    БІЛЬШЕ НОВИН