Tempo950x100

Tempo300x100

ХАРП відкриває ринок Туреччини

ХАРП відкриває ринок Туреччини

У 2018 році частка експорту Харківського підшипникового завод ” (ХАРП) склала 65 %. В цьому році підприємство має намір збільшити цей показник до 70 %. І 2019 рік ХАРП планує почати з виходу на ринок Туреччини.

Першими кроками для цього стане дебютна участь ХАРП у міжнародній сільськогосподарській виставці «AGROEXPO», яка відбудеться 7-10 лютого в місті Ізмір.

«Туреччина – перспективний для нас ринок з великим обсягом сільгосптехніки. Надійна і якісна підшипникова продукція HARP, орієнтована на сільгоспмашинобудування, буде мати там високий попит», – говорить директор департаменту продажів підшипникової продукції Віталій Горбів і додає, що тракторний ринок Туреччини вважається четвертим за величиною в світі.

На одній з кращих аграрних подій в Європі ХАРП продемонструє надійну продукцію для ефективної і безвідмовної експлуатації сільгоспмашин.

На «AGROEXPO» відвідувачі зможуть ознайомитися з лінійкою маточинних підшипникових вузлів HARP AGRO UNIT, серією підшипників UC (аналоги YAR), ES (YET), EX (YEL) і лінійкою корпусних вузлів на базі даних підшипників. Крім цього, на стенді ХАРП будуть представлені підшипники HARP AGRO з новими системами ущільнень підвищеної герметичності X-SHIELD, які додатково забезпечують захист у найскладніших умовах експлуатації.

Підшипники і вузли HARP AGRO зі збільшеним міжремонтним інтервалом орієнтовані як на сільгосптехніку вітчизняного, так і світового виробництва, і знаходять своє застосування у ґрунтообробній техніці, тракторах, прес-підбирачах, жатках, збиральних комбайнах та іншій техніці. Крім цього, підприємство виготовляє продукцію за кресленнями під замовлення. Так як ХАРП володіє сучасним верстатним парком, а також до складу підприємства входить найпотужніший в країні інженерний центр – Українське конструкторсько-технологічне бюро підшипникової промисловості (ТОВ «УКТБПП»). Це головна конструкторська організація в підшипниковій індустрії України.

За 2018 рік ХАРП взяв участь у близько 30 спеціалізованих заходах: виставках, днях поля, промислових форумах, де серед активних відвідувачів стенду ХАРП були представники з Туреччини, які зацікавлені у співпраці з українським підприємством.

Читайте також: #Discover HARP: результати і перспективи

«Харківському подшипниковому заводу є що запропонувати турецьким виробникам сільгосптехніки, дилерам і аграріям. ХАРП виробляє високоякісні підшипники, використання яких збільшує середній час безвідмовної роботи техніки. Тобто незалежно від дуже важких умов експлуатації сільгосптехніки підшипники стійкі до впливу пилу, бруду, води, абразивних частинок і механічного впливу. В умовах дуже жорсткої конкуренції на світовому ринку Харківський підшипниковий завод впевнено розширює свою присутність на міжнародній арені завдяки орієнтації на високу якість, кращі інженерні традиції та інновації», – підкреслив Віталій Горбів.

Довідка:

Харківський підшипниковий завод (ХАРП) – вітчизняний виробник підшипникової продукції, підприємство з 70-річною історією, на якому працює понад 1500 співробітників. Унікальна та інноваційна продукція ХАРП має широкий спектр застосування, поставка ведеться по 5 основним напрямам: залізничний транспорт, аграрний сектор, автомобільна промисловість, гірничо-металургійний комплекс, загальне машинобудування.

«AGROEXPO» – міжнародна виставка сільського господарства, садівництва та тваринництва – найбільша в Туреччині і четверта за величиною сільськогосподарська виставка в Європі, яка щорічно збирає понад 300 000 відвідувачів і близько 1000 учасників з 70 країн світу.

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-vidkryvaye-rynok-turechchyny
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати