Tempo950x100

Tempo300x100

HARP випустив оновлену лінійку маточинних вузлів

HARP випустив оновлену лінійку маточинних вузлів

Маточинний вузол HARP AGRO UNIT цільний, не потребує обслуговування і при цьому повністю ремонтопридатний, з можливістю заміни підшипника у будь-який потрібний час експлуатації без заміни корпусу. Вперше ХАРП вивів на ринок лінійку вузлів нового покоління для застосування в сільгосптехніці як вітчизняного, так і імпортного виробництва у 2014 році.

«В оновленій лінійці ширина корпусу, яка до цього становила 65 мм, приведена в повну відповідність із зарубіжними аналогами – 60 мм, – розповідає директор департаменту продажів підшипників Віталій Горбів. – Також розробники переглянули внутрішню конструкцію вузла, в результаті чого підшипник став ще легше вийматися. Крім цього, в новинці встановлений додатковий захист з боку диска».

Модернізуючи маточинні вузли, ХАРП не тільки удосконалив продукт, але і зберіг вже наявні переваги – це оцинкований корпус, який покращує захист від корозії, касетне ущільнення Simrit type 3, що забезпечує високу ступінь захисту на весь термін служби, проста адаптація і установка на будь ґрунтообробне знаряддя.

«Підшипникові вузли HARP AGRO UNIT забезпечують роботу сільпхозагрегатів протягом п’яти і більше років без необхідності будь-якого обслуговування вузлів. З вдосконаленою конструкцією наші необслуговувані рішення стали ще надійніше. Використовуючи підшипники ХАРП, аграрій убезпечить себе від поломок, простою і дорогих ремонтів сільськогосподарської техніки, що особливо важливо в сезон польових робіт», – додав Віталій Горбів.

Харківський підшипниковий завод випускає більше 500 типів підшипників і продовжує удосконалювати і розширювати номенклатуру продукції. На сьогодні ХАРП працює над освоєнням близько 20 типів підшипників агронапрямку.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/harp-vypustyv-onovlenu-linijku-matochynnyh-vuzliv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати