Tempo950x100

Tempo300x100

“Гаврилівським курчатам” відмовили в переробці відходів

“Гаврилівським курчатам” відмовили в переробці відходів

Про це пише Інтерфакс-Україна.

Причиною відмови стала, за словами представника ДП «Укрветсанзавод», надмірна завантаженість заводу.

У зв’язку з проведенням планового ремонту технологічного устаткування підрозділу з виробництва біологічних кормових добавок, «Комплекс Агромарс» змушений зупинити роботу підрозділу на один місяць.

У зв’язку з цим підприємство звернулося до спеціалізованих підприємств «Укрветсанзавод», з якими укладені договори про підготовку до періоду зупинки виробництва. Графік завдань на переробку падежу птиці (до 20 тонн щодня) і побічних продуктів забійних цехів (до 75 тонн щодоби).

«Однак, Сквирський ветсанутильзавод не в змозі переробити весь обсяг запропонованих відходів самостійно, а Тульчинський, Хмельницький і Шепетівський заводи, які могли б надати допомогу, працюють з низькою продуктивністю. Тальнівський, Костопільський та Лебединський ветсанутильзаводи, посилаючись на надмірну завантаженість, фактично відмовляються їх приймати», — йдеться у зверненні «Агромарса», направленому голові Держпродспоживслужби в зв’язку зі ситуацією, що склалася.

Керівництво «Укрветсанзаводу» також заявило про нездатність підпорядкованих підприємств прийняти і переробити протягом місяця весь обсяг побічних продуктів тваринного походження компанії.

«Агромарс» з метою вирішення проблеми з переробкою просить голову Держпродспоживслужби дати розпорядження «Укрветсанзаводу» знайти вихід із ситуації і підготувати графік прийому відходів на переробку на період зупинки підрозділу компанії

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/havrylivskym-kurchatam-vidmovyly-v-pererobci-vidhodiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати