Tempo950x100

Tempo300x100

Гереги інвестували у свій агробізнес 6 мільярдів

Гереги інвестували у свій агробізнес 6 мільярдів

Про це повідомила співвласниця компанії Галина Герега, пише Економічна правда.

“Ми інвестували в аграрний напрямок 6 млрд грн, ще 2,5 млрд грн нам потрібно для завершення елеваторного проекту – там не тільки наші кошти, але і кредитні. В минулому році почали будівництво трьох елеваторів і реконструкцію шести. Тому зараз розраховувати ще на які-небудь великі інвестиції нереально”, – сказала вона.

За словами Гереги, компанія також має намір розвивати молочний напрям.

“Тваринництво у нас є – 20 молочних ферм, але обсяги невеликі. В майбутньому плануємо розвивати галузь. Є питання переробки молока. Поки ми не інвестували в тваринництво, але обговорюємо це”, – сказала Галина Герега.

Вона розповіла, що “Епіцентр” також відклав проект з переробки олійних в зв’язку з несприятливою ситуацією на ринку олійних.

“На сьогодні олійна галузь падає, оскільки виробники не можуть домовитися між собою і просто валять ринок. Тому ми призупинили хід в переробку в олійної галузі, але в майбутньому будемо робити щось цікаве”, – пояснила Галина Герега.

Вона додала, що “Епіцентр” активно впроваджує нові технології, зокрема, оновлює техніку, інвестує в лабораторію і точне землеробство.

“Крім того, у нас є деревообробний завод в Івано-Франківській області. Зараз він випускає багато продукції, великий відсоток йде на експорт, а частина – на продаж в” Епіцентрі “, – додала Галина Герега.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/herehy-investuvaly-u-svij-ahrobiznes-6-milyardiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати