Tempo950x100

Tempo300x100

“Хлібний дар” заявляє про продаж заводу в Росії

“Хлібний дар” заявляє про продаж заводу в Росії

Про це в інтерв’ю LIGA.net повідомив генеральний директор холдингу Анатолій Корчинський.

“Ми не ведемо бізнес в Росії вже протягом трьох років. У акціонера там був актив, але, наскільки мені відомо, він від нього відмовився, продав. Можу відповідально заявити: у компанії ” Баядера немає заводів у Росії. Нас із цією країною нічого не пов’язує”, – сказав він.

При цьому Корчинський додав, що компанія розливає свою продукцію в Білорусі. “Там ринок влаштований так, що якщо ти хочеш продавати, змушений там і розливатися. Ми співпрацюємо з двома підприємствами, які мають квоти на ботлинг – в Гомелі і Климовичах. Розливаємо і продаємо там 2 торгові марки – Хлібний дар і Повітря: сукупні обсяги приблизно 8-10% від українського виробництва”, – повідомив він.

Згідно з інформацією на сайті уряду Вологодської області, в 2015 році міжнародний Баядера холдинг Груп придбав 100% акцій ВАТ Великоустюзький лікеро-горілчаний завод. Основна мета покупки – розвиток виробничих потужностей по розливу алкогольної продукції в РФ. Баядера з 2013 року виробляла горілку Цельсій в РФ за контрактом на потужностях ЛГЗ Петровський в Карелії, філії Росспиртпрома. Інформації про зміну власника заводу в російських ЗМІ немає.

Bayadera Group створена в 1991 році, її власники – Наталія Бондарева і Святослав Нечитайло. Компанія об’єднує профільні активи в алкогольній галузі – торгівлю, логістику і власне виробництво лікеро-горілчаних виробів в Україні та Білорусі, вина, вермутів і коньяків, а також є ексклюзивним імпортером світових алкогольних брендів в Україні. Оборот холдингу в 2017 році склав 6,5 млрд грн, що на 14% більше, ніж в 2016-м. За даними Держслужби статистики, частка компанії на ринку горілки сягає 32,4%.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/hlibnyj-dar-zayavlyaye-pro-prodazh-zavodu-v-rosiyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати