Tempo950x100

Tempo300x100

“Хлібний дар” заявляє про продаж заводу в Росії

“Хлібний дар” заявляє про продаж заводу в Росії

Про це в інтерв’ю LIGA.net повідомив генеральний директор холдингу Анатолій Корчинський.

“Ми не ведемо бізнес в Росії вже протягом трьох років. У акціонера там був актив, але, наскільки мені відомо, він від нього відмовився, продав. Можу відповідально заявити: у компанії ” Баядера немає заводів у Росії. Нас із цією країною нічого не пов’язує”, – сказав він.

При цьому Корчинський додав, що компанія розливає свою продукцію в Білорусі. “Там ринок влаштований так, що якщо ти хочеш продавати, змушений там і розливатися. Ми співпрацюємо з двома підприємствами, які мають квоти на ботлинг – в Гомелі і Климовичах. Розливаємо і продаємо там 2 торгові марки – Хлібний дар і Повітря: сукупні обсяги приблизно 8-10% від українського виробництва”, – повідомив він.

Згідно з інформацією на сайті уряду Вологодської області, в 2015 році міжнародний Баядера холдинг Груп придбав 100% акцій ВАТ Великоустюзький лікеро-горілчаний завод. Основна мета покупки – розвиток виробничих потужностей по розливу алкогольної продукції в РФ. Баядера з 2013 року виробляла горілку Цельсій в РФ за контрактом на потужностях ЛГЗ Петровський в Карелії, філії Росспиртпрома. Інформації про зміну власника заводу в російських ЗМІ немає.

Bayadera Group створена в 1991 році, її власники – Наталія Бондарева і Святослав Нечитайло. Компанія об’єднує профільні активи в алкогольній галузі – торгівлю, логістику і власне виробництво лікеро-горілчаних виробів в Україні та Білорусі, вина, вермутів і коньяків, а також є ексклюзивним імпортером світових алкогольних брендів в Україні. Оборот холдингу в 2017 році склав 6,5 млрд грн, що на 14% більше, ніж в 2016-м. За даними Держслужби статистики, частка компанії на ринку горілки сягає 32,4%.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/hlibnyj-dar-zayavlyaye-pro-prodazh-zavodu-v-rosiyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    29 Березня

    Супермаркети встановили нові ціни на популярні м’ясні продукти

    Як змінилися ціни на печериці, цибулю та салат

    Неадекватна поведінка та нервова реакція заступника міністра сільського господарства Польщі Колодзейчика завела перемовини в глухий кут

    28 Березня

    Експорт українського зерна у 2023/24 МР перевищив 34 млн тонн

    Біореактори під Гаагою стали вирощувати лабораторну свинину удвічі швидше, ніж раніше

    Кліматичні зміни треба розглядати як можливість розвитку агросектору

    Україна і Польща близькі до розв’язання зернового питання, але є нюанс

    Інформаційна довідка щодо отримання компенсацій за розмінування с/г земель – документ

    ФАО надасть українським аквафермерам 50 тонн кормів для риб

    Вінницька кондитерська фабрика “Рошен”  2023 рік закінчила зі збитком 14,7 млн грн

    БІЛЬШЕ НОВИН